Miko Marine ISPM 15 Export Krat

Miko Marine Nieuwe Transportverpakking

Wij als RMN hebben een opdracht van onze gewaardeerde klant mogen ontvangen voor de levering van een aantal Miko Marine Magnetic Plasters. De levering bestaat uit een complete Miko Marine Tanker Kit en 2 speciaal op maat gemaakte Miko Marine Magnetic Plasters in extra grote afmetingen.

De gepatenteerde Magnetische Miko Plaster is een door DNV GL gecertificeerd magnetisch zeil voor het afdichten vanĀ  zee-inlaatkasten, waterinlaten en uitlaten onder de waterlijn terwijl het schip drijft. De afdichting wordt bereikt door de waterdruk in combinatie met de magnetische hechting tussen de Miko Plaster en het stalen oppervlak. De magnetische zeilen zijn ontworpen voor langdurige opslag en worden na gebruik niet gedemagnetiseerd.

De buitenste laag is een met polyester versterkte PVC-mat, sterk genoeg om een gemiddelde auto op te tillen met een 50 mm brede hijsband. De binnenste laag is een nitril rubberen plaat die, zowel voor de magnetische hechting als voor een sterke wrijvingskracht en afdichtend effect zorgt tegen het stalen oppervlak. De grotere maten van Miko Plaster zijn uitgerust met een extra drijflaag om het gebruik onder water te vergemakkelijken.

Vanaf januari 2021 worden de Miko Marine Magnetische Plasters en Tanker Kits voor transport verpakt in stevige stapelbare houten kisten. De exportkisten hebben een speciale warmtebehandeling ondergaan en voldoen aan de ISPM 15 regelgeving. De kisten zijn gemerkt met een stempel om dit te laten zien. Met deze extra stevige kisten zorgt Miko Marine ervoor dat goederen stapelbaar zijn voor transport en voldoen aan de eisen van de expediteurs en luchtvaartmaatschappijen. Ook verkleinen de kisten de kans op beschadiging van de goederen door transport aanzienlijk.