Over ons

Sinds de oprichting 2002, heeft RMN zichzelf succesvol ontwikkeld tot een leidende technische handelsmaatschappij voor de Scheepvaart, Offshore en Industrie met een wereldwijde klantenkring. Kennis van materialen, hoogwaardige service en kwaliteitsproducten van eersteklas fabrikanten en merken vormen de basis van onze filosofie. Sinds de start van het bedrijf staan wij bekend om ons Agentschap met Wencon Reparatie- en Onderhoudsproducten. Door de jaren heen hebben we ons breed ontwikkeld en een van de belangrijkste punten binnen het bedrijf is het assortiment LED-verlichtingsproducten. Met de Agentschappen van diverse Europese fabrikanten in LED-verlichtingsproducten en eigen product specialisten zijn wij in staat onze klanten op de juiste manier te adviseren. Binnen dit LED assortiment zijn wij tevens gespecialiseerd in ATEX producten en apparatuur. Binnen deze 3 business units, WENCON, LED, ATEX, organiseren wij meerdere malen per jaar speciale seminars, waarbij wij exclusieve sprekers uitnodigen om onze klanten te informeren over de laatste regelgeving en meer.

Milieu en leefomgeving

Vanuit ons pand in Dordrecht (Rotterdams Havengebied) kunnen wij onze klanten voorzien van een compleet assortiment. Ons uitgebreide assortiment van ruim 25.000 artikelen onderscheidt zich door kwaliteit en duurzaamheid. Wij richten ons voortdurend op het verkleinen van onze CO²-voetafdruk. Met de verhuizing naar ons huidige pand, is alle verlichting verwijderd en vervangen door de meest energiezuinige LED-verlichtingsproducten van onze partnerfabrikanten. Op het dak van het gebouw hebben we een groot aantal zonnepanelen geplaatst en de meeste van onze auto’s zijn tegenwoordig elektrische voertuigen, waarbij elke nieuwe auto die de komende tijd wordt aangeschaft elektrisch zal zijn. Met onze beslissing om samen te werken met Europese fabrikanten worden de logistieke afstanden extreem verkleind, wat een aanzienlijke jaarlijkse reductie van CO² is en het extra voordeel is dat we kortere doorlooptijden hebben en meer op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden.

We hebben het assortiment verdeeld in een aantal productgroepen.

Agentschappen overzicht

RMN vertegenwoordigd exclusief een aantal fabrikanten op de Benelux markt en daarbuiten. Fabrikanten die bekend staan om hun hoge kwaliteit. Wij gaan voor kwaliteit tegen een redelijke prijs en beschikbaarheid.

24 uur service, 7 dagen per week

Het kan iedereen overkomen: een spoedklus, een reparatieklus die noodzakelijk is. Ook dan kunt u ons bereiken. RMN biedt een 24-7 service, 365 dagen per jaar kunt u bij ons terecht. Met onze Service Partners zijn wij in staat om allerlei reparatiewerkzaamheden aan boord van het schip of op uw locatie uit te voeren.  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. RMN Uw TECHNISCHE GROOTHANDEL