Over ons

Sinds de oprichting 2002, Repair Management Nederland B.V. (RMN) heeft zichzelf succesvol ontwikkeld tot een leidende technische handelsmaatschappij voor de scheepvaart, offshore en industrie binnen de Nederlandse en Belgische markt. Kennis van materialen, een hoge service en kwaliteit van producten en first class fabrikanten zijn de basis achter onze filosofie.

Vanuit ons kantoor en magazijn in Dordrecht (Havengebied Rotterdam) zijn wij in staat om onze klanten zeer snel te voorzien van een veelomvattend productenpakket. Kennis van de materie en het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten van top fabrikanten zijn de grondslag van ons succes. De klant staat voorop. Ons bekende uitgebreide assortiment van meer dan 25.000 artikelen maakt het onderscheid door kwaliteit en duurzaamheid. We hebben het assortiment verdeeld in een aantal productgroepen.

Merknamen Agentschappen overzicht

RMN vertegenwoordigd exclusief een aantal fabrikanten op de Nederlandse en Belgische markt. Fabrikant die bekend staan om hun hoge kwaliteit. Wij gaan voor kwaliteit tegen een redelijke prijs en beschikbaarheid.

24 uur service, 7 dagen per week

Het kan iedereen overkomen, een noodgeval, de noodzaak tot een reparatie, ’s nachts of in het weekend. Vaak zijn de juiste benodigde materialen niet verkrijgbaar . Geen paniek!  Ook buiten kantooruren kunt U ons bereiken. Niet alleen voor advies maar ook voor een razendsnelle levering.  Repair Management biedt U een 24-7 service. Dag en  nacht, 365 dagen per jaar kunt U contact met opnemen met Repair Management. RMN UW TECHNISCHE GROOTHANDEL

Voor allerlei reparaties aan boord van schepen of in de industrie is deze service ook mogelijk. Met onze Wencon Service Partners staan wij voor U klaar.