Nieuw Ega Master IP 67 Gereedschapskoffer

Ega Master nieuwe robuuste IP 67 Gereedschapskoffer

EGA Master heeft het nieuwe robuuste gereedschapskoffers ontwikkeld, waarmee gereedschap veilig naar het veld kan worden getransporteerd. De IP 67-bescherming geeft ze totale bescherming tegen stof en maakt het mogelijk ze tot 1 m onder te dompelen.

Bovendien zorgen de gereedschapskoffers ervoor dat gereedschap eenvoudig toegankelijk is via verwijderbare laden die een “à la carte” configuratie mogelijk maken dankzij hun innovatieve railsysteem.

Daarnaast biedt EGA Master de mogelijkheid om aangepaste schuimplaten op te nemen die zijn ontworpen om de exacte samenstelling van gereedschappen die de klant nodig heeft, op te nemen. Een dergelijke aanpassing vermindert de kans op verlies van gereedschap door een beter beheer van de organisatie en het gereedschap.

Wilt u meer weten over aangepaste gereedschapskoffers, gereedschapssets of gereedschaptrolleys, inclusief LASER GEGRAVEERD GEBRUIKERS-LOGO of NAAM op elk gereedschap, neem dan contact met ons op.

Ook mogelijk zijn ABS-gereedschapssets op maat. Deze gereedschapskoffers zijn eenvoudig stapelbaar met een snelle aansluiting, waardoor deze zeer geschikt is voor onderhoudsmonteurs. (zie afbeelding hieronder).