RMN Distributeur voor NTE SISTEMAS

RMN vergroot het assortiment met NTE SISTEMAS

RMN is distributeur voor NTE SISTEMAS uit Spanje geworden. Deze fabrikant ontwikkelt en produceert al meer dan 10 jaar een groot aanbod aan LED armaturen gebaseerd op de modernste technologie. Met deze fabrikant kunnen we een nog groter pakket aan LED verlichting aanbieden, waarbij voor ons de belangrijkste producten zijn, de LED Schijnwerpers en de LED Straatlichtarmaturen. Deze armaturen kunnen optioneel worden uitgevoerd met een speciale coating voor gebruik in zoutwater omgevingen. De gebruikte coating is gecertificeerd volgens duurzaamheid in Marine Omgevingen.

Eén van de speciale producten is het SOLAR SYSTEM dat kan worden gebruikt in combinatie met de Efficiency Serie LED armaturen voor omgevingen waar geen standaard stroomaansluiting aanwezig is of waar men slechts tijdelijk verlichting nodig heeft.

Doordat de complete ontwikkeling en productie van de volledige armaturen in Europa plaatsvindt hebben we korte levertijden en inmiddels zijn er ook producten op voorraad in ons magazijn in Dordrecht.