RMN en Rehamij Cerva

Samenwerking tussen Rehamij onderdeel van de Cerva groep en RMN.

RMN is door Rehamij uitgekozen als verdeler van de NIEUWE CERVA KNOXFIELD kleding collectie voor de sectoren MARINE, OFFSHORE en INDUSTRIE. Een compleet nieuwe lijn met comfortabele en hoog zichtbare werkkleding welke aansluit op de behoefte van de eindgebruiker. RMN is al voor een zeer lange tijd dealer van Rehamij producten en we zijn er dan ook trots op om uitgekozen te zijn om deze exclusieve lijn van hoge kwaliteit producten te mogen vertegenwoordigen.

Deze unieke collectie van KNOXFIELD bevat maar liefst 294 verschillende kleding combinaties wat het mogelijk maakt uw personeel in een unieke bedrijfsgerichte combinatie van materialen en kleuren te kleden. De basis van deze collectie is een perfect draagcomfort.

Het aanbod aan KNOXFIELD producten bevat:

1: Klassieke werkkleding.

2: Werkkleding met retroreflectie strepen..

3: Hi-Vis werkkleding volgens de norm.

KNOXFIELD werkkleding is ontwikkeld voor gebruik in alle werkomstandigheden. Reflecterende elementen zorgen voor een betere zichtbaarheid. Drievoudig gestikte naden voor een langere levensduur van het product. D-ring voor het bevestigen van een ID kaart aan de kleding. Alle broeken hebben een speciaal ontwikkelde elastische tailleband, wat zorgt voor een comfortabel gevoel gedurende de dag.

Buiten de KNOXFIELD productlijn vertegenwoordigen we nog steeds all andere Rehamij producten, zodat we een compleet aanbod aan persoonlijke bescherming en werkcomfort aan kunnen bieden. Deze Rehamij Cerva producten zijn o.a. Veiligheidsschoenen, werkhandschoenen, gehoorbescherming, oog- en gezichtsbescherming, ademhalingsbescherming, hoofdbescherming, lasveiligheid etc.

Om de eindgebruiker kennis te laten maken met de nieuwe KNOXFIELD producten heeft Rehamij een product specialist die de gebruiker bezoekt. Het doel van deze product specialist is het laten zien van de nieuwste materialen, kleur- en kledingcombinaties en zo een gedegen advies te geven aan de gebruiker, zodat de kleding voor uw personeel aan uw bedrijfswensen en de laatste normen voldoet. U als gebruiker bent de belangrijkste bron van informatie met uw wensen. Door uw wensen en opmerkingen over werkkleding met deze specialist te delen kan er voor u een advies op maat worden gegeven. Uw personeel is het visitekaartje van uw bedrijf en het is van het grootste belang dat zij voorzien zijn van kleding die aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf, zij komen namelijk als eerste in contact met uw klanten of potentiële klanten. Een eerste indruk kan maar één keer gemaakt worden, vandaar dat uitstraling een belangrijke factor is waarmee u een verschil kunt maken tussen uw bedrijf en dat van uw concurrent. KNOXFIELD werkkleding helpt u daarbij. Gezamenlijk bereiken we meer. Neem contact met ons op voor een afspraak met de product specialist of meer informatie.

Alle KNOXFIELD zijn gespecificeerd terug te vinden bij de persoonlijke bescherming en kleding.

Of in verkort overzicht in de speciale KNOXFIELD brochure.

Downloads