RMN Nieuwsbrief Voorjaar 2021

De RMN Nieuwsbrief Voorjaar 2021 is online

We zijn verheugd om iedere 3 maanden een RMN Nieuwsbrief met onze klanten te kunnen delen. Opnieuw is er aardig wat interessant product nieuws beschikbaar. Met de uitbreiding afgelopen jaar van het aantal agentschappen werd het mogelijk om voor veel klanten hoogwaardige alternatieve producten aan te bieden in een tijd waar levertijden als maar langer werden. We signaleerde reeds een jaar geleden dat de mondiale crisis een negatief effect moest gaan hebben op de logistieke keten. Op dit moment worden de gevolgen duidelijk dat een gebrek aan grondstoffen en de maanden lange lockdown van veel landen een enorme druk en uitdaging legt op de wereldwijde distributieketen.

Onze beslissing om een verregaande samenwerking aan te gaan met al deze Europese fabrikanten maakte het mogelijk om korte levertijden te garanderen en we waren zelfs bij machte om klant specifieke wensen aan de producten door te voeren zonder dat dit een negatief effect had op de levertijd. De fabrikanten waar we distributeur van zijn zijn zo zeer nauwe partners waar we continue mee in overleg zijn om de leveringen soepel te laten verlopen

We blijven volop aan het werk om het aanbod van onze producten te verfijnen, om zo aan de wensen van onze klanten tegemoet te blijven komen. Dit uitkomsten van dit proces komen telkens naar voren in de RMN Nieuwsbrieven en op deze manier willen we onze klanten op de hoogte houden.

Bedankt voor uw aandacht en hopelijk kunnen we elkaar op korte termijn weer op de oude en vertrouwde manier ontmoeten.

Namens het team product adviseurs RMN

Downloads