RMN Nieuwsbrief Winter Editie

RMN Nieuwsbrief Winter 2023/2024

Welke onderwerpen staan er in deze nieuwsbrief:

Wencon beschermen van nieuwe onderdelen. Steeds vaker beschermen nieuwe onderdelen met Wencon Producten om zo de levensduur aanzienlijk te verlengen. Dit draagt ook in grote mate mee aan een betere CO² voetafdruk.

Van Der Straaten Aannemingsbedrijf B.V. Een bedrijf met een zeer lange historie en gespecialiseerd in projecten op de grens van land naar water. RMN heeft een zeer prettige samenwerking met dit bedrijf in het adviseren en leveren van hoogwaardige speciale LED verlichtingsproducten voor diversen projecten.

FlexLED één nieuw ontwikkelde unieke werkverlichting uit Zwitserland. In deze nieuwsbrief laten we zien hoe het bedrijf TICCO welke gespecialiseerd is in scrubber reparaties deze verlichting gebruikt. Het bedrijf TICCO staat zeer goed bekend in de Maritieme wereld en kunnen u dan ook zeer goed van dienst zijn met scrubber reparaties, waarbij de teams wereldwijd worden ingezet.

NTE Offshore project. Onze service partner Minderhoud Techniek heeft een mooie opdracht mogen uitvoeren, namelijk las- en staalwerk aan een tweetal grote kabel carrousels voor de offshore wind sector. Wij hebben hiervoor aan Minderhoud Techniek de verlichtingsarmaturen mogen leveren voor dit project.

Vyrtych Saluka LED een veelzijdig verlichtingsarmatuur voor zowel industriële als maritieme toepassingen.

NTE LED PCB ontwikkeling en productie in Spanje.

Estil Ex ATEX de nieuwe lijn hijsmaterialen voor werken in omgevingen met een potentieel risico op een explosie.

Bostik Born2Bond een compleet nieuw aanbod aan technische lijmen.

CRC Technische Producten, tot 35% meer actief product per spuitbus vanwege het gebruik van een ander drijfgas. CRC Acryl verf spuitbussen, minder belastend voor het milieu dan oplosmiddelen gebaseerde producten.

Kerstmis 2023

Wij bedanken al onze relaties voor hun vertrouwen en samenwerking tijdens 2023.
Namens ons volledige RMN Team wensen wij u en uw familie een prettige Kerstdagen toe en een voorspoedig en gezond 2024 en zien u graag in het nieuwe jaar terug.

Downloads