RMN Nieuwsbrief Zomer 2021

De RMN Nieuwsbrief Zomer 2021 is online

We zijn verheugd om opnieuw een RMN Nieuwsbrief met u als trouwe klant te mogen delen. De eerste 6 maanden waren enorm druk. Ook kwamen er zoals u van ons gewend bent weer nieuwe producten in ons assortiment. Voor het tweede half jaar is de grootste uitdaging, zoals u waarschijnlijk ook in het nieuws heeft mogen zien de beschikbaarheid van producten. Overal lopen de levertijden op en sommige fabrieken liggen momenteel door gebrek aan grondstoffen geheel stil. De prijzen van grondstoffen zijn op de wereldmarkt ook nog eens flink gestegen wat we waarschijnlijk allemaal gaan merken in de prijs van de producten. Wij verwachten echter dat dit van tijdelijke aard is en zodra de productie overal weer op gang komt de daling weer in zal zetten. Ook worden fabrikanten geconfronteerd met enorm gestegen transportkosten wat hopelijk niet te lang aan zal houden.

We hebben het afgelopen half jaar wederom diversen rederijen mogen assisteren in het maken van de juiste keuze in de aanschaf van verlichting en hebben zodoende veel opdrachten in dit deel van assortiment gehad. Ook is het aanbod van ATEX producten opnieuw toegenomen.

We wensen u allen een goede zomervakantie toe en kijken ernaar uit om u weer na de zomer te mogen ontmoeten. U bent natuurlijk ook welkom op ons bedrijf, al doen we dit nog wel op afspraak.

Bedankt voor uw aandacht en hopelijk kunnen we elkaar op korte termijn weer op de oude en vertrouwde manier ontmoeten.

Namens het team product adviseurs RMN

Downloads