Wencon UW Producten getest door duikbedrijf

Wencon UW Producten praktijk test door duikbedrijf

Dauwpunt is zeer belangrijk wanneer er gewerkt wordt met epoxy gebaseerde producten. Voor de meeste van deze producten moet de ondergrond volledig droog zijn om een goede hechting te verkrijgen. De oppervlaktetemperatuur moet op zijn minst >5ÂșC hoger zijn dan het dauwpunt om condensvorming op het oppervlak te vermijden. Er bestaan zeer bruikbare meetinstrumenten om temperatuur, relatieve luchtvochtigheid, oppervlakte temperatuur en dauwpunt te meten. Deze apparaten zijn het aangewezen gereedschap om te weten of men aan de veilige kant zit voor het aanbrengen van de epoxy producten.

Wanneer dit niet mogelijk of moeilijk is dan zijn de Wencon UW Producten een goede oplossing. Extreem goede hechting op een vochtige ondergrond, zelfs compleet onder water. Ook een goede uitharding bij lage temperaturen.

Om deze tijd van het jaar wordt de temperatur lager en de luchtvochtigheid hoger. Wencon heeft dus hiervoor een compleet aanbod met producten die in veel toepassingen in de scheepvaart en industrie werkbaar zijn in deze omstandigheden.

Wilt u meer weten over de Wencon UW Producten neem dan gerust contact met ons op.

Downloads