Doublepower Extreme LED verlichting

DOUBLEPOWER – RMN – TECHNED

Samen met onze partner TECHNED bieden we de complete lijn van DOUBLEPOWER Hoog Efficiënte LED verlichting welke speciaal zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende industriële toepassingen, zelfs voor extreem stoffige en agressieve omgevingen en voor omgevingen waar zeer hoge temperaturen heersen.

Extreem lange levensduur en een garantie voor het complete armatuur incl. de LED chip’s en elektronica:

De lijn bevat 3 verschillende typen armaturen, de TREE, SKY en RAY met een gegarandeerde levensduur van >100.000 uur welke gebruikt kunnen worden in de meest extreme omgevingen voor hoogtes tot wel 18 meter en voor de AIR voor omgevingen die minder vervuiling kennen waarbij een gegarandeerde levensduur van >80.000 uur wordt afgegeven.

Het speciale ontwerp en gebruikte materialen verzekert een exceptioneel warmte management voor een hoog efficiënte warmteafvoer.

Verblindingsfactor:

Doublepower verzekert een lage verblindingsfactor (UGR) door de LED chips dieper ingebed in de behuizing te verwerken en wanneer de toepassing erom vraagt kan deze door gebruik te maken van een diffuser nog verder omlaag worden gebracht. De straling wordt geregeld door geschikte optiek en/of het oppervlak van de reflector te vergroten. Op deze manier wordt er een lage mate van verblinding (UGR) bereikt met behoud van een zeer hoog rendement van de lichtstroom.

(SCHEEPS)-MACHINEKAMER OMGEVING:

Speciaal voor machinekamer omgevingen waar de omgevingstemperaturen zeer hoog zijn (tot wel +50°C), is de Doublepower TREE luminaire het aangewezen LED armatuur die deze omstandigheden kan weerstaan. Hoge omgevingstemperaturen en LED zijn niet de beste combinatie, omdat deze zorgen dat de LED chip en elektronica onvoldoende gekoeld wordt en de levensduur van het armatuur veel lager wordt dan aangegeven. De techniek en materialen die Doublepower gebruikt zorgen ervoor dat hun armaturen hier niet nadelig door worden beïnvloed en de levensduur gegarandeerd kan blijven. Zelfs voor hoge omgevingstemperaturen van +65°C is er de TaMax versie ontwikkeld. Een ander voordeel van deze TREE armaturen is de geringe bouwhoogte en het flexibele ophangsysteem waar gebruik gemaakt wordt van schuifmoeren boven in de rail van het armatuur. De manier van monteren komt overeen wat men al gewend van ons is met de TNAML armaturen.

Het complete magazijn van RMN wordt binnenkort uitgevoerd met Doublepower AIR LED armaturen. Gebruik makende van deze armaturen wordt er een energiebesparing op de huidige verlichting van>50% bereikt bij een hogere lichtopbrengst. 

Voor gebouwen kunnen wij voor U een volledige lichtberekening maken in een volledig rapport.

Voor meer informatie over Doublepower LED armaturen kunt U contact met ons opnemen.