DOUBLEPOWER!! LED verlichting

DOUBLEPOWER!! INDUSTRIËLE LED Verlichting

Fabrikant van zeer hoogwaardige LED verlichtingsarmaturen met een uniek ontwerp en exceptioneel warmte management. Het aanbod aan armaturen bestaat soorten voor verschillende toepassingen allen gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om te gebruiken in industriële toepassingen, productie faciliteiten, magazijnen, als hoofdverlichting, machinekamers, lokale verlichting en zelfs voor omgevingen met zeer hoge temperaturen en extreem stoffige en agressieve omgevingen. Ontwikkeld voor ruimtes met een hoogte tot wel 18 meter. Een speciaal warmte management verzekert een extreem lange levensduur van meer dan 100.000 uur voor zowel lichtbron als elektronica. Een speciaal ontwerp van de LED modules welke dieper ingebed zijn in de behuizing van het armatuur, speciale optieken en reflectors welke zorg dragen voor een lage mate van verblindingsniveau (UGR) bij een zeer efficiënte lichtopbrengst. Voor speciale toepassingen kunnen sommige armaturen worden uitgevoerd met een diffuse lichtkap welke de de antiverblinding waarden (UGR) nog verder omlaag brengt. Alle doublepower!! LED armaturen hebben geen stroboscopisch effect met draaiende machines. Alle doublepower!! LED armaturen zijn optioneel dimbaar met het DALI/DSI protocol, bruikbaar in het complexe doublepower!! DALI/KNX controle systeem. Alle doublepower!! LED armaturen zijn extreem energie efficiënt.

DOUBLEPOWER!! TREE LED Armaturen voor ruimtes tot 18 meter hoog      >

De doublepower!! TREE LED is het ultieme LED armatuur voor machinekamers met een zeer hoge omgevingstemperatuur (TaMAX versie tot wel +65°C).

DOUBLEPOWER!! AIR LED Armaturen      >

De doublepower!! AIR LED is speciaal ontwikkeld voor lokale verlichting, ruimtes waar kwaliteitscontrole plaatsvindt, schone magazijnen etc. Zelfs voor toepassingen met hoge omgevingstemperaturen tot +50°C is dit armatuur geschikt. De doublepower!! AIR is effectieve vervanging voor TL armaturen in minder veeleisende industriële omgevingen. Verkrijgbaar in HE (High Efficiency en HO (High Output) versie. Voor ruimtes tot 12 meter hoog.

DOUBLEPOWER!! DAY  LED Armaturen      >

Een exeptioneel flexibel lineair LED armatuur met hoge efficiëntie en weinig verblinding. Is een ideaal armatuur voor gebruik in lage en middelhoge gebouwen zoals magazijnen, werkplaatsen, showrooms etc. waar een lage verblindingsfactor zeer gewenst is.

DOUBLEPOWER!! CELL LED Armaturen      >

Een exceptioneel flexibel lijnverlichtingsarmatuur met een zeer hoge efficiëntie en een extreem lage verblindingsfactor. Speciaal ontwikkeld voor commerciële toepassingen, schone logistiek en andere operaties waarbij een hoog comfort gewenst is. Het armatuur biedt een uitzonderlijke lage verblindingsfactor met een maximaal comfort voor de ogen. Het armatuur kan worden geleverd met een transparante of prismatische afdekking en een speciaal plat rooster in transparant of zwart welke zorg dragen voor een zelfs nog lagere verblindingsfactor.

DOUBLEPOWER!! SKY LED Armaturen    >

De doublepower!! SKY LED is speciaal ontwikkeld voor de meest veeleisende installaties. Ze kunnen worden toegepast in extreme condities en zelfs bij zeer hoge temperaturen. Een modulaire constructie maakt het mogelijk om meer modules in serie of parallel te rangschikken met de mogelijkheid om één of meer stuurprogramma’s voor de set toe te passen. Een extreem hoge levensduur >100.000 uren voor het complete armatuur inclusief de LED lichtbronnen en de elektronica. Een speciale techniek en materiaalgebruik verzekert een perfecte en snelle warmteafvoer. Voor ruimtes tot 30 meter hoog.

DOUBLEPOWER!! RAY LED Armaturen        >

De doublepower!! RAY LED armaturen hebben een uniek concept met een speciaal optisch systeem voor consistente en uiterst efficiënte verlichting in gangen en schappen in hoge magazijnen. Een variabele combinatie van verschillende optieken en lichtkenmerken komen samen in één armatuur. Hoog rendement over een lange termijn met een zeer langzame afname van de lichtstroom in de loop van de tijd. Modulair ontwerp waarbij net als bij de SKY armaturen het optische gedeelte is gescheiden van het deel waar de elektronica zich in bevindt. Een variabel montagesysteem welke eenvoudig past op de meest voorkomende ophangsystemen. Een beschermingsklasse IP54. Een extreem lange garantie tot wel 10 jaar op het gehele armatuur inclusief de elektronica en lichtbronnen. Deze doublepower!! RAY armaturen worden dan ook gegarandeerd op een levensduur van >100.000 uur.

De doublepower!! RAY armaturen kunnen worden toegepast in extreme condities zelfs bij hoge temperaturen.

DE UNIEKE MANIER OM HOGE MAGAZIJNSTELLINGEN EN PADEN TOT WEL 18 METER TE VERLICHTEN

DOUBLEPOWER!! SEA LED OFFSHORE Armaturen       

Het nieuwe doublepower!! SEA LED armatuur is extreem duurzaam en speciaal ontwikkeld voor Marine en Offshore toepassingen.

Een hoge armatuurefficiëntie tot 184lm/W met een lange levensduur van 80.000 uur (L80B10). Het armatuur heeft een IP68 bescherming (zeewater bestendig) en is leverbaar met een UV stabiel Polycarbonaat (helder of opaal) of een gehard borosilicaatglas koker behuizing. Optioneel leverbaar met een nood (back-up) batterij. Komt met een 6 jaar garantie. Unieke eigenschap van dit armatuur is dat het kan worden geleverd met vele licht karakteristieken 40°, 60°, 90° en 110° en met Asymmetrische licht karakteristieken. Snel en eenvoudig te monteren en aan te sluiten, anti-corrosie montagebeugels. Keuze tussen een connector IP68 of een kabelwartel. De behuizing heeft een diameter van 80mm.

DOUBLEPOWER!! EMA LED Noodlichtarmaturen    >

Een universele noodverlichting voor diversen omgevingen, zoals industrie, logistieke gebouwen, winkels, publieke omgevingen etc.

Industriële kwaliteit volgens de huidige EU normeringen voor noodverlichting. Versie ontwikkeld voor centrale backup systemen met een minimale levensduur van 60.000 uur. Versie met een geïntegreerde batterij met een levensduur tot wel 4 jaar. Eenvoudig te vervangen batterij. Voor omgevingstemperaturen van 5 tot 55°C. Leverbaar in diversen diffuse optieken 40º / 60º / 90º / 110º. Snelle en eenvoudige montage en aansluiting.

DOUBLEPOWER!! STAR LED Billboard en Bigboard armaturen    >

Een speciaal ontwikkeld armatuur om bigboards, buitenreclameborden, billboards en verkeersborden te verlichten. Een echte levensduur van 80.000 uur (L80B10) en 8-jaar fabrieksgarantie. Een extreem efficiënt armatuur met een hoge lichtstroom efficiëntie tot wel 181 lm/W. Een speciaal uniek verwarmingssysteem voor de voorkant van het armatuur houdt in de winter het armatuur vrij van ijs, rijp en sneeuw.

Wordt een doublepower!! dealer

doublepower!! DAY LED magazijn project

doublepower!! DAY LED magazijn project RMN heeft via haar dealer GECAP ELECTRO de hoge kwaliteit doublepower!! DAY LED lineaire verlichting … Read more

Autodek verlichting vervangen met doublepower!!

Open Autodek verlichting voor Stena Line Ferries RMN is er trots op de opdracht te hebben mogen ontvangen van Stena … Read more

Vervangen verlichting zeegaand schip met doublepower SEA LED IP68

Een volgend verlichtingsproject met de doublepower!! SEA LED IP68 RMN heeft een groot aantal van de doublepower!! SEA LED IP68 … Read more

Speciaal op klantspecificatie doublepower!! verlichtingsproject

FABRIKANT  DOUBLEPOWER!! HEEFT HET OPNIEUW GEPRESTEERD. Onze fabrikant doublepower!! ontving via ons deze speciale aanvraag van onze klant. Is het … Read more

Ombouw scheepsverlichting met doublepower!! SEA LED

RMN heeft een meerjarige opdracht ontvangen voor leveren van LED verlichting. RMN heeft een opdracht mogen ontvangen voor het leveren … Read more

DOUBLEPOWER!! SEA LED IP 68

DOUBLEPOWER!! SEA LED IP68 een succesverhaal Het SEA LED verlichtingsarmatuur is de nieuwste ontwikkeling van de fabrikant doublepower!! en is … Read more