Nieuwe typen Vliegenlampen

Mede door de vele verzoeken van onze klanten naar Vliegenlampen biedt RMN een flinke uitbreiding in het assortiment insectenlampen. Nieuwe ontwikkelingen met fraaie ontwerpen in armaturen speciaal voor keukens, restaurants, kantoren, bars etc. allen geproduceerd in zeer hoge kwaliteit materialen.

Veel van deze nieuwe type Vliegenlampen zijn uitgevoerd met een lijmbord wat vooral nodig is in professionele keukens en restaurants. Waar een conventionele vliegenlamp met een hoogspanningsrooster er voor kan zorgen dat delen van de vlieg in de omgeving (voedsel) terecht komen wordt dit met een lijmbord volledig voorkomen. Al deze nieuwe armaturen zijn uitgevoerd met energiezuinige UV-lampen en zijn tevens in ieder model leverbaar met een splintervrije UV-lamp zodat er nooit glasdeeltjes of componenten van de lamp los kunnen komen, wat vooral belangrijk is in een HACCP omgeving.

Er zijn speciaal ontworpen armaturen voor het horizontaal plaatsen bovenop keukenkasten, vriezers en koelkasten. Deze armaturen zijn volledig van roestvast staal en hebben een fraai gematteerd oppervlak wat vaak goed aansluit bij de professionele keukenuitrusting. Tevens is er een complete nieuwe lijn met armaturen voor zowel wandmontage als plafond montage gemaakt van fraaie duurzame materialen zoals corrosievrij geanodiseerd aluminium. Sommige armaturen zijn zowel leverbaar in de metaalkleur of afgewerkt met een fraaie witte lak.

Voor een overzicht van deze nieuwe insectenlampen kunt U ons nieuwe 7 pagina’s tellende productsheet downloaden.

Fly-Shield 1

Fly-Shield 1

Downloads