RMN Nieuwsbrief Zomer 2022

RMN Technisch Nieuws Zomer 2022

De nieuwste RMN Nieuwsbrief is online te lezen. Iedere 3 maanden brengen wij u, zoals u van ons de laatste jaren gewend bent op de hoogte van het laatste  nieuws van ons bedrijf en onze partners. In deze uitgave besteden we aandacht aan 4 nieuwe producten van onze partner fabrikanten.

Energiebesparing is een veelbesproken onderwerp, vooral sinds de energieprijzen enorm zijn gestegen. Hieraan gekoppeld komt ook de CO² reductie opnieuw ter sprake. We tonen dan ook enkele high-tech oplossingen op het gebied van verlichting om energieverbruik enorm terug te dringen.  RMN uw partner voor een duurzame en betaalbare toekomst.

Speciaal in deze nieuwsbrief besteden wij aandacht aan Ex ATEX producten. Beide fabrikanten TEPEx en doublepower!! introduceren de nieuwste Ex ATEX verlichtingsarmaturen

Een ander nieuwsitem is een opdracht die we mochten ontvangen voor de productie en levering van een nieuw zeewaterfilter voor een groot containerschip. Dit filter was geen standaard filter en moest dan ook volledig naar de specificaties van de klant worden gemaakt. De productie is uitgevoerd door onze service partner Minderhoud Techniek en op het moment dat het schip in de haven van Rotterdam arriveerde was de filterunit gereed voor levering. Dit nieuwe filter is ook voor de klant voorzien van het bekende Wencon 2-laags Coating systeem voor een langdurige bescherming tegen galvanische corrosie.

Wij wensen iedereen een prettige zomervakantie en zien u graag terug.

Downloads