The Ocean Cleanup

The Ocean Cleanup en RMN

Repair Management Nederland is er trots op om van  The Ocean Cleanup  de opdracht te hebben gehad om Miko Marine Krachtige Onderwater Magneten te mogen leveren.

The Ocean Cleanup ontwikkelt geavanceerde technologieën om de oceanen van de wereld van plastic te ontdoen. Een volledige inzet van hun systemen zal naar schatting 50% van de Great Pacific Garbage Patch elke 5 jaar opruimen. Bezoek de website van The Ocean Cleanup en lees het geweldige verhaal van de jonge student Boyan Slat die dit project is opstart met een uitzonderlijk idee. Dit toont aan dat de jeugd oog heeft voor het milieu en een goede toekomst van de aarde.

We hebben de Onderwater Magneten-types MAM-001 en MAM-003 geleverd met respectievelijk een houdkracht van 150 en 450 kilo. De zending werd in een korte tijd rechtstreeks vanuit het Miko Marine-magazijn in Noorwegen naar Honolulu Hawaii verzonden met luchtvracht.

Miko Marine geavanceerde onderwaterproducten worden wereldwijd gebruikt voor verschillende toepassingen door duikers, bij bergingsoperaties, kustwachten en onderwaterreparatie situaties voor het afdichten van o.a. zeekasten.

Wij bedanken The Ocean Cleanup voor het ons bedrijf gestelde vertrouwen.