RMN 75% energie besparing met LED in magazijn

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan het vervangen van alle armaturen met gasontladingslampen en TL armaturen naar hoge kwaliteit LED armaturen van doublepower!!. Dit merk met zeer hoge kwaliteit speciaal ontwikkelde LED verlichting voor hoge hallen, zware industriële omgevingen, winkelcentra, sporthallen etc. biedt met deze verlichting de juiste lichtopbrengst tegen een enorm lange gegarandeerde levensduur (op het complete armatuur) en een zeer hoge energiebesparing. Er is keuze in LED armaturen met een gegarandeerde levensduur (op het gehele armatuur) van 80.000 tot wel 100.000 uur en in speciale armaturen voor een omgevingstemperatuur tot wel +65º zonder dat er veroudering optreedt. 

Met het installeren van de doublepower!! LED armaturen  bieden we onze klanten de mogelijkheid om ons te bezoeken en zo zelf te kunnen zien wat we in de nieuwste LED technologie te bieden hebben.

Tevens bieden we de mogelijkheid om een volledige lichtberekening voor uw toepassing te maken, zodat u precies kunt zien wat voor een besparing dit voor u op zal leveren.

De oude gasontladingslampen gaven niet meer dan 107 lux aan lichtopbrengst op de vloer met een vermogen van 400W per lamp (17 stuks in totaal). In de nieuwe situatie geven de doublepower!! AIR LED armaturen ca. 300 lux (gemeten 287 lux) aan lichtopbrengst op de vloer (15 stuks 71W en 12 stuks 56,8W). Voor het entresol was er geen behoeft aan meer licht, omdat de huidige TL lampen al 270 lux aan lichtopbrengst boden, maar was er wel de behoeft om energie te gaan besparen.

Hal Oude situatie 17 stuks armaturen x 400W = 6800W

Hal Nieuwe situatie 30 stuks in verschillende wattages totaal 1917W

Entresol Oude situatie 64 stuks x 36W TL lampen = 2304W

Entresol Nieuwe situatie 19 stuks x 19.1W = 363W

Totale besparing (oud) 9104W tegen (nieuw) 2280W = reductie  = 6824W BESPARING OP ENERGIE 75% met 3 x hogere lumen/lux lichtopbrengst

Wilt u weten wat wij met LED verlichting voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

Eveneens zijn onze kantoren uitgevoerd met de nieuwste LED technologie armaturen uit de productlijnen die wij leveren.

doublepower!! producten worden wereldwijd ingezet door de meest hoogstaande merken (Coca Cola, Hyundai etc). Ze vertegenwoordigen de beste kwaliteit op de markt. Dankzij de duurzaamheid  die wordt behaald door de verschillende parameters vertegenwoordigen ze ook nog eens de meest economische oplossing op de markt van LED verlichting.

Downloads