Wencon Reparatie Neetje Jans door TM Service

Samenwerking Tender & Marine Service en RMN

Tender & Marine Service is een frequente gebruiker van Wencon Producten en Doowin Producten. Hiermee is door de jaren heen een uitstekende samenwerking met hun ontstaan.  In de Binnenhaven van Neeltje Jans was één van de drijvende pieren lek geraakt en naar de bodem gezonken. Met een aantal Doowin speciale  luchtzakken heeft Tender & Marine Service de volledige vlonder weer drijvend gekregen. Na deze eerste stap heeft één van hun duikers de drijver onderwater geïnspecteerd en is er een reparatieplan opgesteld. De stalen drijver (een grote diameter stalen buisconstructie) vertoonde een door corrosie ontstaande opening en de drijver was volgelopen met zeewater. De duiker is vervolgens met Wencon Onderwater Producten aan de slag gegaan en heeft met Wencon UW Cream een stalen gebogen plaat tegen de drijver gelijmd. Vervolgens is deze reparatie voorzien van een laag Wencon UW Coating om zo alles volledig af te dichten. Na 24 uur uitharden (water had een temperatuur van ca. 7 graden C) heeft de duiker de onderwaterconstructie opnieuw geïnspecteerd. De reparatie was volledig uitgehard en de Drijfzakken konden worden verwijderd.  De pier was weer drijvende, zoals het hoort en opnieuw een succesvolle Wencon Reparatie.

Dit is één van de vele toepassingen die Tender & Marine Service uit kan voeren. He bedrijf wordt ook met grote regelmaat in gezet voor oliebestrijding (gebruik makende van de Swiss Solutions Olie absorptie Oil Only Producten) op het water, het bergen van te water geraakte auto’s, het weer boven water halen van gezonken plezierboten en woonboten.

Een team van Tender & Marine  Service gecertificeerde duikers en snelle reddingsboten staan 24 uur per dag paraat in geval van nood. Noodnummer: +31 (0)6-24921763