DOOWIN DooFlex

DOOWIN™

Als distributeur voor DOOWIN™ DooFlex, biedt Repair Manangement een complete product range producten gemaakt van heavy duty PVC, TPU gecoate weefsels.

DOOWIN™ DooFlex is een toonaangevend bedrijf in ontwerp en productie van  heavy duty PVC, TPU gecoate weefsels (Made in Germany). DooFlex producten worden geproduceerd volgens het ISO9001 kwaliteits management systeem. DooFlex is de eerste keuze van vele belangrijke industriële leveranciers, aannemers, bergers en eindgebruikers.

DooFlex producten zijn:

  • Onderwater Air Lifting Bags
  • Bergings Pontons
  • Speciale Opblaasbare Boeien
  • Flexibele Bulk Vloeistof Opslag (Container Flexitank)
  • Markeringsboeien & Fenders
  • Water Testers Gewicht-Zakken
  • en dergelijke.

DOOWIN™ is qualified als SGS Audited Supplier.

Gegarandeerde kwaliteit:

Alle DooFlex™ Total Enclosed Air Lift Bags zijn gefabriceerd en getest in overeenstemming met IMCA D016, Rev3-june 2007 Guidelines. Kwaliteit is goodgekeurd door SGS & UKAS in overeenstemming met ISO9001:2008.

Total Enclosed Lift Bags PDF

DooFlex™ Total Enclosed Type Lift Bags (Bergings Tube) is een zeer goed alternatief voor de open parachute type hefzakken met open onderkant. Deze totaal gesloten luchtzakken kunnen worden ingezet voor het ondersteunen van statische gewichten in ondiep water en aan het oppervlak zoals pontons, bruggen, drijvende platforms, sluisopeningen en militaire apparatuur. De gesloten luchtzakken verminderen de diepgang van een vaartuig en verlichten een onderwater structuur. Eveneens bieden ze een ideale vorm van drijfvermogen voor kabels en pijpleidingen. De gesloten luchtzakken zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan afmetingen en tonnages en komen zeer goed van pas bij bergingswerkzaamheden van gezonken objecten.

 

  

Enclosed Pillow type lift Bags PDF

DooFlex™ Enclosed Pillow Lift Bags  zijn veelzijdige hefzakken met volledig omsloten kussen type. Deze luchtzakken kunnen worden ingezet in ondiep water met de maximale hefcapaciteit voor de bergingswerkzaamheden en sleepwerkzaamheden. Ze zijn in elke positie rechtopstaand of plat te gebruiken en kunnen binnen en buiten een structuur worden ingezet om maximale lift te verkrijgen. Perfect inzet baar voor het bergen van schepen, als nood drijfsysteem voor schepen, als bergingshulp voor auto’s voor gebruik met ROV’s.

   

Open Bottom Air Lift Bags PDF

DooFlex™ Open Bodem Parachute Type Lift Bags zijn speciaal ontworpen voor het ondersteunen en heffen van ladingen vanaf elke diepte. Het enkele bevestigingspunt onder aan de parachute is ideaal voor het verlichten van onderwaterstructuren, zoals leidingen. Het hoofddoel waar deze Lift Bags voor zijn ontworpen is het optillen van gezonken objecten van de zeebodem naar het oppervlak. De luchtzak kan onderwater eenvoudig met lucht worden gevuld.