Data Link

Data Link

Fabrikant van verplaatsbare LED oplossingen en Industriële LED oplossingen.

Het bedrijf Data Link ontwikkelt en produceert LED WERKVERLICHTING, LED EXPLOSIEVEILIGE VERLICHTING, LED MARINE DROOGDOK VERLICHTING en LED INDUSTRIËLE VERLICHTING, LED LINEAIRE LED VERLICHTING. Het bedrijf is opgericht in 1991 en heeft een lange ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van LED oplossingen. Data Link is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en nieuwe productie methoden.

Nieuw voor strijdkrachten, snelle patrouilleboten, grensbewaking etc. de Data Link Combi Search LED Light met een zeer krachtige 600 meter helder witte lichtbundel en een 500 meter IR Infrarood lichtbundel in één armatuur. Het zoeklicht is voorzien van een NATO nummer.

Een andere nieuwe ontwikkeling is de Data Link Ex ATEX LED Schijnwerper. Uitvoeringen van 8.600 tot 20.100 lumen en in te zetten in Zone 1, 21, 2, 22 Gas groep IIA-IIB-IIC aen Stof Groep IIIA-IIIB-IIIC.

Alle Data Link producten worden ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek in Kroatië. Het Made in Europe is een groot voordeel in korte levertijden en een goede kwaliteit bewaking in alle facetten van de ontwikkeling tot de aflevering van het product. Het bedrijf staat zeer goed bekend om de speciale werkverlichting voor gebruik op scheepswerven, droogdokken en speciaal voor gebruik in kleine ruimtes van een schip.

De volgende scheepswerven en reparatie droogdok werven gebruiken de Data Link producten en steeds meer volgen dit voorbeeld.

World Dry Dock Dubai, UAE; Shipyard Viktor Lenac (Member of Palumbo Group), Croatia; Shipyard 3. MAJ, Croatia; Shipyard Uljanik d.d., Croatia,  Shipyard ASTANDER, Spain, Lisnave Shipyard, Portugal; Pella Sietas, Germany; Carrel Shipping and Shiprepairs, Greece; Zamakona, Spain; Freire, Spain; Oresund Dry Docks, Sweeden; MTG Dolphin, Bulgaria; Carell, Grece; Työvene Oy Finland; Palumbo, Malta; Bredo Group, Germany; Norderwerft repair, Germany; Peene Werft, Germany; Neue Jadewerft, Germany…

Sinds januari 2020 is RMN de distributeur voor de Benelux voor Data Link. Het bedrijf heeft na de beurs Europort 2019 gekozen voor RMN vanwege de lange relaties die RMN heeft met de rederijen en werven in de Benelux en de lange ervaring als leverancier van hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor zware omstandigheden. Bij RMN ligt altijd de focus op hoge kwaliteit met een lange levensduur en langdurige samenwerking met klanten en fabrikanten.

Download de Data Link bedrijfsbrochure