Scangrip LED Handlampen & Inspectielampen

SCANGRIP LED Handlampen & Inspectielampen zijn slim en flexibel.

De Scangrip SLIM Serie zijn 3-in-1 Inspectielampen – Werklampen en Handlampen in één design. De lampen zijn extreem flexibel en multifunctioneel voor diversen toepassingen.

De Scangrip SLIM heeft een extreem krachtige verlichting tot wel 500 lumen en een krachtige zaklamp functie. Het ontwerp is ultra slank en compact. De sterke ingebouwde magneet en flexibele haak bieden de lamp een uitermate flexibele positionering. De lamp is oplaadbaar en heeft een batterijduur tot wel 6 uur. De ultra dunne kop van de lamp zorgt ervoor dat zelfs de slechts toegankelijke en nauwe ruimtes goed verlicht kunnen worden. De behuizing is 100% opvouwbaar en heeft zo het ultieme formaat voor in de broek- of jaszak. Zelfs in de opgevouwen positie biedt de spot in de lamp 100 lumen lichtopbrengst.

Scangrip Artikel nummer 03.5612  RMN Artikel nummer 90SCAN035612

                

De Scangrip MINI SLIM is zelfs nog kleiner dan de SLIM maar biedt toch nog 200 lumen verlichting en een spot functie van 100 lumen. Ook deze lamp is oplaadbaar en heeft een batterijduur tot wel 5 uur.

Scangrip Artikel nummer 03.5610  RMN Artikel nummer 90SCAN035610

     

 

De ScanGrip MAG & MAG 3 zijn de nieuwe generatie werklamp en inspectielamp in één. Deze nieuwe types zijn nog krachtiger dan de vorige generatie en zijn eveneens oplaadbaar. Het moderne ontwerp van de MAG lampen heeft een ergonomische en gebruikersvriendelijke grip. Met de ingebouwde sterke magnetische houders en twee uitklapbare en draaibare ophanghaken is de lamp overal en in iedere positie te plaatsen. De kop van de lamp is flexibel en kan 180° scharnieren wat verlichten van het werkobject in allerlei posities mogelijk maakt. De SCANGRIP MAG met 7 SMD LED’s geeft 120 lumen lichtopbrengst en heeft eveneens een Spot High Power LED in de kop van de lamp. De SCANGRIP MAG 3 heeft een COB LED met 250 lumen lichtopbrengst en heeft eveneens een Spot High Power LED in de kop van de lamp.

Scangrip Artikel nummer 03.5400 RMN Artikel nummer 90SCAN035400 Scangrip MAG

Scangrip Artikel nummer 03.5401 RMN Artikel nummer 90SCAN035401 Scangrip MAG 3

          

 

De Scangrip UNIFORM is een duurzame hoge kwaliteit IP65/IK07 werklamp. Is compact en uitgevoerd met een krachtige COB LED welke de werkplek met 400 lumen verlicht. In de kop van de lamp zit een High Power Spot LED met 150 lumen lichtopbrengst. De lamp wordt geleverd met een stevige oplaadhouder welke ook aan de wand geplaatst kan worden. De lamp is uitgevoerd met een sterke ingebouwde magneet en een inklapbare en draaibare ophanghaak voor het flexibel plaatsen van de lamp op de werkplek. De lamp heeft eveneens een clip voor plaatsen aan de broekriem. Net als bij de MAG is de kop van de lamp flexibel en kan deze 180º scharnieren om zo op iedere positie licht te geven. Batterijduur is tot wel 6 uur en de lamp is volledig opgeladen na 4 uur.

Scangrip Artikel nummer 03.5407 RMN Artikel nummer 90SCAN035407

      

Het zelfde type lamp is ook leverbaar als de Scangrip MINIFORM. Deze ultra slanke broek-/jaszak formaat werklamp met ergonomische grip en 2-stappen lichtsterktes is zeer handig en flexibel bij dagelijkse inspectiewerkzaamheden. Met de riemclip is de lamp handig aan de werkkleding te dragen. De COB LED verlicht in stand 1 met 55 lumen en met stand 2 met 125 lumen lichtopbrengst de werkplek. Batterijduur is tot wel 5 uur en wordt volledig opgeladen in 2.5 uur. Bescherming is IP65/IK07.

Scangrip Artikel nummer 03.5060 RMN Artikel nummer 90SCAN035060

      

Een speciale SCANGRIP LED lamp is de SCANGRIP UV-FORM. Dit is de meest krachtige UV-lamp op de markt. Het is een oplaadbare LED werklamp met eveneens een krachtige 1.5W UV-Lamp is de kop van de lamp. Het is een onmisbare werklamp en UV-detectie lamp in één en tegelijkertijd vervangt de lamp speciale losse UV-detectie lampen. Het Ultraviolet licht is bedoeld voor het opsporen van lekkages in air-conditioning systemen door middel van sporen van rond de plek van het lek te verlichten. Eveneens zeer bruikbaar voor het opsporen van lekkages in grotere en complexe koel- en vries systemen, proces koeling systemen, warmtepomp systemen etc. De  SCANGRIP UV-FORM is voorzien van een High Power UV-LED 150 lumen 340 lux @0.5m. UV met een batterijduur van 3 uur en een oplaadduur van 3 uur. Bescherming is IP20.

Scangrip Artikel nummer 03.5408 RMN Artikel nummer 90SCAN035408