NTE SOLAR Verlichting

NTE SOLAR VERLICHTING duurzame verlichting voor een betere toekomst

100% energiebesparing met een maximaal respect voor de omgeving. 

De NTE Solar series bevatten de modernste LED-technologie, een programmeerbaar verlichtingssysteem en een lichtintensiteitscontrole.
Te gebruiken tot een hoogte van 7 meter is het de ideale optie voor landelijke wegen, fietspaden, parkeerterreinen, bedrijfsterreinen, bouwplaatsen etc.
Met de mogelijkheid om een aanwezigheidsmelder op te nemen voor een minimale lichtvervuiling, vooral in geïsoleerde of autoluwe gebieden. Altijd met behoud van de de veiligheid van voetgangers en fietsers.

Duurzaamheid, volledig hernieuwbare schone energie samen met recyclebare armaturen.
Efficiëntie compatibiliteit, elk van de Effiency serie straatlichtarmaturen kan worden ingezet voor gebruik met zon-energie en kan worden gecombineerd met ons systeem op afstand. Indien gewenst kunnen ook de NTE LED Schijnwerpers worden ingezet tot een maximum van de 12K uit de PM serie.
100% besparing, met programmeerbaar vermogen en een optie om een bewegingsdetector op te nemen voor een minimale lichtvervuiling.

De compacte Solar Kit bestaat uit een zonnepaneel, een lithium-ion batterij met een hoge capaciteit en een laag gewicht, grote duurzaamheid (minimaal 5 jaar gebruiksduur) en IP66. Daarnaast bevat het een laadregelaar en de mogelijkheid om een aanwezigheidssensor te installeren. Compatibel met de zeer efficiënte Efficiency Straatlichtarmaturen met een eenvoudige montage op elke standaard mast en tot 4 dagen gebruik afhankelijk van het model.

Het regelprofiel met de bewegingssensor
Het systeem heeft een bewegingssensor die de lichtintensiteit en het verbruik vermindert gedurende perioden, waarin de sensor geen beweging detecteert.
Het systeem is berekend voor meer dan 2 dagen gebruik bij een in oplaadtijd van >6 uur (slechtste geval).
Het armatuur wordt automatisch ingeschakeld door middel van een lichtsensor. Zolang er geen beweging wordt gedetecteerd zal het de regelcurve uitvoeren zonder detectie.
De automatische zomer-winterwisseling past de werkuren aan op de verschillende regelniveaus.
De Controller Saving Mode maakt automatische aanpassing van de verlichting mogelijk onder kritiek niveau van het systeem. Dit bij in het ergste geval bij een oplaadtijd van minder dan 6 uur gedurende 2 dagen.

Hieronder een standaard voorbeeld.

Het armatuur wordt automatisch ingeschakeld wanneer deze de minimale hoeveelheid daglicht niet bereikt. Het systeem start volgens vastgesteld schema. In bovenstaand voorbeeld start het armatuur op 100% werking en gaat na 4 uur met de werking van de bewegingsmelder tot 50% licht. De bewegingsmelder kan worden ingesteld op 20% op het moment van geen detectie wat dan weer zou oplopen tot 50% na detectie met een tijd van maximaal 200 seconden. In het voorbeeld is het laatste uur zonder detectie ingesteld op 50%.
Het armatuur wordt automatisch uitgeschakeld wanneer deze de minimale hoeveelheid daglicht overschrijdt zonder dat de curve voltooid hoeft te worden.

Het regelprofiel met bewegingssensor
In dit geval wordt het systeem opgeschaald voor een duur van meer dan 2 dagen met een oplaadtijd van minder dan 6 uur (slechtste geval). De automatische zomer-winterwisseling past de werkuren aan op verschillende regel- niveaus. De Controller Saving Mode maakt automatische aanpassing van de verlichting mogelijk als kritieke batterijniveaus zich voordoen.

Het armatuur wordt automatisch ingeschakeld wanneer deze de minimale hoeveelheid daglicht niet bereikt. Het systeem start volgens vastgesteld schema. In bovenstaand voorbeeld start het armatuur op 100% werking en gaat na 4 uur naar 75% licht en 4 uur later naar 50% licht en richting zonsopgang na 100% licht. Deze programmering is optioneel en is ontworpen voor een langere levensduur van het systeem. Het armatuur wordt automatisch uitgeschakeld wanneer deze de minimale hoeveelheid daglicht overschrijdt zonder dat de curve voltooid hoeft te worden.

Energiebesparende Modus
Wanneer de batterijlading lager is dan het kritieke oplaadpunt gaat het armatuur in de spaarmodus, waardoor de lichtintensiteit geleidelijk afneemt om volledige batterij ontlading te voorkomen.

CONNECTIVITEIT

DE MEEST EFFICIËNTE MANIER OM UW SOLAR-INSTALLATIE TE BEHEREN

De armaturen met bewegingssensor zijn, ongeacht hun technologie, niet geschikt voor wegen in de bebouwde kom met matig snel verkeer, zoals gebruikelijk is in voetgangersgebieden of fietspaden.

Deze beperking wordt gegeven door de hoogte / openingsverhouding van de sensor en wordt niet aanbevolen voor secties van meer dan 25 km / u, hoewel een correcte prestatie in elk geval een evaluatie vereist.

Van NTE bieden we de integrale oplossing voor dit probleem met een versleuteld draadloos communicatiesysteem tussen de zonnekits, geldig voor eenrichtingsverkeer en tweerichtingsverkeer. Met deze hulpbron kan het systeem, na detectie van een van de bewegingssensoren, de verlichting van opeenvolgende armaturen tot een totaal van 250 m activeren, afhankelijk van de afstand tussen de palen.

Hiervoor maakt NTE gebruik van MESH-netwerktechnologie door middel van radiofrequentie, waardoor alle solar-armaturen in één installatie draadloos met elkaar kunnen communiceren zonder de noodzaak om signaalversterkers toe te voegen en het uiteindelijke verlies van gegevens in het geval van een stroomstoring te voorkomen op welk punt dan ook.

APP CONTROL

NTE heeft een eigen applicatie ontwikkeld die compatibel is met Android / IOS-systemen, ontworpen voor de eindgebruiker. De applicatie, samen met een kleine USB-ontvanger die rechtstreeks op de mobiele terminal wordt aangesloten, stelt gebruikers in staat individueel met elk van de armaturen te communiceren.

Op deze manier heeft de gebruiker toegang tot de gegevens die door de armaturen worden verzameld tijdens zijn bedrijfsuren, en kan hij de configuratieparameters van de complete solarkit aanpassen, inclusief de aanwezigheidssensor.

COMPATIBELE STRAATLICHTARMATUREN

DE EFFICIENCY ARMATUREN DIE DE EFFECTIVITEIT VAN DE SOLAR KIT AANVULLEN:

NTE Púlsar

NTE GEF-Y

NTE GEF

NTE FEF

NTE FEF-M-LT

NTE JEF-M

NTE JEF

NTE LEF-LT

Zie de aparte website pagina met de LED Straatlichtarmaturen

Hieronder voorbeeld van het Púlsar straatlichtarmatuur

COMPATIBELE NTE LED SCHIJNWERPERS

PM BASIC-LT  6K / 8K / 12K

PM BASIC 9K / 12K

PM PRO-LT 6K / 8K / 12K

PM PRO 6K / 9K / 12K