NTE SISTEMAS

NTE SISTEMAS fabrikant van LED verlichtingsarmaturen

Het in Spanje gevestigde bedrijf NTE SISTEMAS ontwerpt en produceert al meer dan 10 jaar verschillende LED-armaturen. Het zwaartepunt ligt bij de ontwikkeling van producten op basis van de modernste technologie, vanwege de hoge lichtkwaliteit en lage energiekosten.

Op dit punt is het bedrijf gecommitteerd met zijn klanten om hen te begeleiden in een steeds complexere markt, door het beste technische advies ter ondersteuning van hun verlichtingsdoelstellingen volgens de meest productieve, veilige en duurzame manier mogelijk te maken.

Momenteel heeft NTE zichzelf tot doel gesteld om haar merk en de waarden die het vertegenwoordigt in de verlichtingswereld uit te breiden, en daarom heeft het een hooggekwalificeerd commercieel netwerk opgebouwd met een lange ervaring op nationaal en internationaal niveau. In 2020 is RMN de exclusieve Nederlandse distributeur voor NTE SISTEMAS geworden.

Het bedrijf biedt hoogwaardige verlichtingsoplossingen en vooral voor veeleisende omgevingen zoals havengebieden en schepen waar het product moet worden beschermd tegen zoutwateromgevingen, is een speciale beschermende coatinglaag optioneel op alle schijnwerpers en straatverlichtingsarmaturen.

DE NTE LED SCHIJNWERPERS

DE NTE LED SOLAR KIT SYSTEMEN

DE NTE LED STRAATLICHTARMATUREN

NTE Sistemas LED Schijnwerpers

NTE SISTEMAS LED SCHIJNWERPERS MET OPTIONELE MARINE COATING Alle NTE Sistemas LED Schijnwerpers kunnen worden besteld met een speciale coating … Read more

RMN Distributeur voor NTE SISTEMAS

RMN vergroot het assortiment met NTE SISTEMAS RMN is distributeur voor NTE SISTEMAS uit Spanje geworden. Deze fabrikant ontwikkelt en … Read more