Miko Marine Zeekast afdichtingen

Miko Marine Sea Chest Covers

Miko Marine Sea-Chest-Cover2

Miko levert zeekast afdichtingen voor ieder soort schip in iedere vorm en voor iedere gewenste diepte. Voor van de romp, samenstelling van het rooster en andere data worden verwerkt in het ontwerp. 

De draadstangen zijn uitgevoerd met haken aan de onderzijde welke vastgrijpen door het rooster en zo de afdichting precies op zie plaats houden. Door de speciale T-bouten aan te draaien wordt de rubber pakking licht samengedrukt en is een eerst waterdicht afdichting tegen de romp gecreëerd.

Zodra het water is weggepompt uit de zeekast wordt door het dan ontstane drukverschil de rubber pakking nog verder ingedrukt en ontstaat er een nog betere afdichting. De veren onder de T-moeren verzorgen een constante druk op de draadstangen en compenseren zo eventuele beweging van de afdichting. Dit betekent dat duikers na aanbrengen niet meer terug hoeven te gaan om de T-moeren eventueel aan te draaien nadat de zeekast is leeggepompt.

Miko’s Sea Chest Covers houden zo de zeekast droog gedurende de volledige operatie.

Miko Marine Sea-Chest-Cover1

Miko Marine Sea Chest Cover als ROV uitvoering, zoals gemaakt en gebruikt voor Teekay shuttle conversion.

Lees het verslag van de conversie van Teekay Randgrid shuttle tanker naar Gina Krog FSO (Floating Storage and Offloading) waar de Miko Marine Sea Chest Covers zijn aangebracht door een ROV.