Sealite

Sealite

Wereldleider in ontwerp en fabricage van scheepvaart hulpmiddelen voor navigatie apparatuur. Sealite is gevestigd met productie- en kantoorlocaties in Australië, Singapore, de VS en het Verenigd Koninkrijk. Van daaruit werkt Sealite samen met verschillende distributeurs in meer dan 100 landen.

Het Sealite team is toegewijd aan het bedienen van de maritieme industrie door middel van het efficiënte ontwerp en de productie van toonaangevende producten en biedt het breedste scala aan hulmiddelen voor navigatieoplossingen op de markt. Australië is de grootste fabriek met een productiefaciliteit van meer dan 4650m².

Sealite Australië heeft eigen SMT-elektronica en robotassemblagelijnen, eigen rotatiegietlijnen, spuitgietlijnen en precisie-spuitgietgereedschappen. Door de productie in eigen beheer te houden wordt een betere waarde en kwaliteit voor de Sealite klanten bereikt. Superieure kwaliteitsnormen en snellere levering dan veel van de concurrenten.

Sealite Australië is ISO 9001 gecertificeerd.

Sealite UK heeft een onafhankelijke ISO9001:2015 accreditatie voor zijn kwaliteitsborgingsprocessen bij de productie en levering van maritieme hulpmiddelen voor navigatie. Het bedrijf heeft veel ervaring in het ontwerpen van maatwerkoplossingen, waaronder behuizingen, telemetriesystemen, voedingen en andere geïntegreerde systemen. Sealite UK produceert onder de “Waste Batteries and Accumulator Regulations 2009” de Nickel Metal Hybride (NiMH), Gel Sealed Lead Acid, en Sealed Lead Acid (SLA) batterijen.

In de Verenigde Staten heeft Sealite USA LLC een onafhankelijke ISO9001:2015 accreditatie voor zijn kwaliteitsborgingsprocessen bij de productie en levering va maritieme hulpmiddelen voor navigatie. De eigen productiefaciliteit produceert rotatie gegoten boeien en drijvers, speciaal ontworpen voor de Noord, Centraal en Zuid Amerikaanse markten. Ze bieden ook een toonaangevend assortiment aan navigatieoplossingen voor binnenwateren en ondiepe havens, waaronder afmeerboeien, zogenaamde float collar boeien die kunnen worden voorzien van pictogrammen, barrière drijvers en afmeersystemen.

Sealite Azië Singapore is een regionaal kantoor ter ondersteuning van de Aziatische maritieme markt met behulp van de Australische productiefaciliteit.

RMN werkt specifiek aan de maritieme markt voor Sealite UK met het op de markt brengen van Sealite Navigatie Verlichting, Barge (duwbak) Verlichting, Boeien en Marine Leiding Drijvers in Nederland.

Overzicht van de voor RMN meest voorkomende Sealite producten:

Sealite Barge verlichting Solar en Sealite Barge verlichting met batterij

Sealite Solar Marine Lantaarns

Sealite Barrière drijvers en leiding drijvers