DOUBLEPOWER!! CELL LED Armaturen

DOUBLEPOWER!! CELL HOGE EFFICIËNTIE, GEEN VERBLINDING

DOUBLEPOWER!! LED lineaire armaturen type CELL, lichtstroom efficiëntie tot 165 lm/W. Extreem lage verblindingsfactor. Diverse vermogensvariaties en lichtkarakteristieken + combinaties. Ontworpen voor complete lichtlijnen, diverse rail- en installatiesystemen. L80B10 = 80.000 uur. Bescherming IP20, 8 JAAR FABRIEKSGARANTIE.

Verlichting voor commerciële toepassingen, detailhandel, schone logistiek en andere operaties.

Belangrijkste kenmerken
●– Het ontwerp en de verlichtingskenmerken verzekeren een zeer uniforme verlichting met een minimaal verlies buiten het verlichte gebied.
●– Lichtstroom efficiëntie tot wel 165 lm/W bij Ta +45°C
●– Extreem lage verblindingsfactor
●– Modulariteit – vermogensvariaties – serie geschakelde modules (1-8 modules op een rij)
●– Variaties in – HO (high output)- en HE (high efficiency)-ontwerpen (zie verder) en een volledige reeks verlichtingskenmerken en combinatiemogelijkheden
●– L80B10 > 80.000 huur bij Ta +45°C
●– IP20
●– Transparante en melkachtige lensafdekking
●– Speciale frames in wit en zwart voor een nog lagere verblindingsfactor
●– Connector / doorvoerbedrading / bus aansluiting
●– Eenvoudige en snelle installatie, beschikbaar voor gebruik met railsystemen

Modulariteit en variabiliteit voor maximale lichtopbrengst voor al uw verlichtingsbehoeften
Doublepower!! armatuur type CELL is leverbaar in HE (maximale lichtstroom efficiëntie) en HO (maximale lichtstroom) designs. Gezien de serieaansluiting is het armatuur zeer modulair opgebouwd en is leverbaar in 8 wattage variaties (1 tot 8 modules) voor zowel HE en HO uitvoeringen. Er kan een volledige reeks lichtkarakteristieken kan worden gebruikt, elke module is voorzien van zijn eigen optiek en het is mogelijk om verschillende lichtkarakteristieken te combineren binnen één armatuur.

Daarom bereikt u met doublepower!! CELL armaturen verlichtingsresultaten op maat met maximale efficiëntie.

Lage verblinding met hoge lichtopbrengst
Ondanks de hoge efficiëntie (165 lm/W voor de HE versie en 162 lm/W fvoor de HO versie), bereiken de doublepower!! CELL armaturen een hoog comfort zonder onplezierige verblinding . Ongeacht de installatiehoogte en lichtvermogen, de verblindingswaarden van de doublepower!! CELL armaturen blijven onder de gespecificeerde standaard waarden. We bereikten het hoge rendement en de lage verblinding door een speciaal ontwerp van verlichting, optisch systeem en indeling van het verlichtingsgebied te combineren.

Duurzaamheid

De verlichtingsoplossing is alleen economisch voordelig met de lange termijn zekerheid van lichtomstandigheden, energie-efficiëntie en algehele functionaliteit. Net als bij alle doublepower!! productlijnen, is het CELL-armatuur ook ontwikkeld en vervaardigd met de harde eis van levensduur en duurzaamheid.

De basis levensduur van de doublepower!! CELL armaturen voor de parameter L80B10 is a minimaal 80.000 uur, en voor de parameter L80B50 zelfs hoger dan 105.000 uur. Alle componenten in het armatuur werken met extreem comfort, ver onder de temperatuurgrenzen dankzij de uniek ontworpen behuizing, lage stroomtoevoer en het algehele ontwerp.

Maatwerk voor bediening, eenvoudige installatie
doublepower!! CELL komt met een IP20 beschermingsklasse en is daarom ontworpen voor bescheiden operaties in termen van vervuiling. Ondanks zijn efficiënte temperatuurbeheersing is het ontwerp van het doublepower!! CELL-armatuur subtiel en gaat het verwerken van het armatuur heel gemakkelijk en snel. Veelzijdige ophanging en bevestiging en variaties met connector of doorvoer tonen aan dat het armatuur zich eenvoudig aanpast aan alle opties en beperkingen van de installatie. Een oplossing voor plaatselijke verlichting, verlichtingsoplossing met onafhankelijk opgehangen lampen op basis van bedrijfsbehoeften, evenals voor doorlopende rijen lampen. We zullen een geschikte en economische installatieoplossing voor u ontwerpen – waar het een railsysteem of andere ophangsystemen zijn.

Armatuur mogelijkheden

Als Florance2 (Plat) met optieken 60° en 90º, of met een speciale platte rooster afscherming in transparant of zwart welke voor een zelfs nog lagere verblindingsfactor zorg draagt.  Leverbaar in 30º, 60º, 90º optieken, a-symetrisch.

Montage en aansluiting.

Veelzijdige ophanging en fixatie. Het armatuur past zich aan alle installatieopties en beperkingen aan. Ze kunnen individueel worden opgehangen of als lijnverlichting. Ook leverbaar is een railsysteem. Het armatuur is leverbaar in variaties met connector of bus.

RMN en doublepower!! kunnen voor u voor ieder gebouw een gedetailleerde verlichtingsberekening maken, zodat precies zichtbaar wordt wat het eindresultaat zal zijn.

doublepower!! gebruikers reactie

HET BEDRIJF FOXCONN WAARDERT HET LAGE VERBLINDINGSNIVEAU EN DE HOGE EFFICIËNTIE VAN DE CELL ARMATUREN

The Foxconn Company is een toonaangevende wereldwijde producent van elektronica en after-sales services. Het Europese hoofdkantoor in Tsjechië werd opgericht rond de millenniumwisseling. Sindsdien is Foxconn een van de drie belangrijkste Tsjechische exporteurs geworden. Het is een eer dat het hoofdkantoor van Foxconn doublepower!! CELL armaturen gebruikt.

< Home