Denfoil Speciaal Gemaakte Signs

We helpen U met uw veiligheid met onze speciaal om verzoek gemaakte signs

Voor veel toepassingen bestaan geen standaard signs. In het geval dat de klant zijn eigen text of een speciaal pictogram wenst kunnen wij daar aan voldoen. Er kan behoefte zijn aan een extra groot bord of het bord moet verlicht zijn. RMN kan precies volgens uw vereiste aanbieden.

In dit geval is het duidelijk dat de grijperbakken eenvoudig schade toe kunnen brengen aan de omgeving, zoals vloeren, wanden en gebouwen of zelfs erger het serieus in levensgevaar kunnen brengen van de mensen in de omgeving.

We hebben diversen signs geproduceerd voor het waarschuwen tegen beide gevaren. De eerste is een bord met grote afmetingen welke geplaatst is bij de plek waar de grijperbakken worden opgeslagen en onderhouden. De verlichte signs zijn opgehangen onder iedere kraan en waarschuwen zo een ieder in deze omgeving voor het gevaar van de enorme grijpers. De verlichting van deze borden is door middel van LED uitgevoerd welke aan de binnenzijde van de borden is aangebracht. De complete omgeving is nu veel veiliger en een ieder in deze omgeving is zich nu constant bewust van het gevaar. Voordat we aan de productie van speciale borden beginnen sturen we altijd eerst een ontwerptekening ter goedkeur naar de klant.

Soms zijn signs relatief standaard, maar wenst de klant een andere tekst of een kleine aanpassing. In dat geval bieden we vaak ook een paar verschillende mogelijkheden.

Eveneens is het mogelijk om een compleet frame te leveren om zo de borden eenvoudig te kunnen plaatsen.

Of de signs moeten magnetisch zijn om ze aan personenauto’s of vrachtwagens op te kunnen hangen en eenvoudig weer te verwijderen.

Wees altijd bewust van gevaar en maak met ons uw werkomgeving veiliger!!