Swiss Solutions

Swiss Solutions®

Swiss Solutions® is een exclusief OEM merk van RMN (Repair Management Nederland BV). Onder de naam Swiss Solutions® bieden we een gevarieerde productlijn aan. Swiss Solutions producten zijn hoogwaardige producten, bruikbaar voor vele toepassingen.

Swiss Solutions® producten zijn:

Kunststof  roosters

Met een ingebedde grit-top om zo een goede anti-slip kwaliteit te verkrijgen. Leverbaar in vele types, afmetingen en kleuren. Anti-slip, mechanisch slagvast, licht van gewicht, brandvertragend, chemicaliën bestendig en ongevoelig voor corrosie. Onze standaard panelen zijn gemaakt van het hoogwaardige  Isophtalic Polyester Resin. Eveneens kunnen we in dezelfde resin roosters leveren met een bezande grit top. Het verschil tussen deze twee oppervlaktes is dat de ingebedde grit top tijdens de fabricage van het rooster in de top wordt geperst en de bezande top later op het al uitgeharde rooster wordt verlijmd. De ingebedde grit top is grover en meer anti-slip dan de de bezande top. Ook bieden we de roosters in een concaaf top. Panelen zijn in veel verschillende afmetingen en kleuren te bestellen en kunnen eenvoudig op maat worden gezaagd.

 

Kunststof roosterklemmen

Roestvaststalen fixeerklemmen om de Kunststof Roosters op de juiste manier te bevestigen. Deze roosterklemmen en bijbehorende bevestigingsmaterialen zijn uitgevoerd in roestvaststaal 316 (A4) en bieden zo de juiste bescherming tegen corrosie.

Gepultrudeerde roosters

Deze roosters bieden hogere eigenschappen dan de standaard gegoten roosters met betrekking tot brandvertragendheid en chemische bestendigheid en bieden gepultrudeerde roosters een superieure sterkte en stijfheid over het draagvlak door een hoger percentage aan versterkingen in het resin. Dit kan soms betekenen dat er een reductie in de benodigde materialen voor het draagframe plaats kan vinden wat een kostenbesparing op kan leveren. Deze roosters bieden wij aan in een Phenolic I6015-P resin wat een superieure brandveiligheid heeft. De roosters hebben een DNV en US-Coast Guard goedkeur voor offshore toepassingen. De panelen zijn 6.1 meter lang en 1.22 meter breed  met een hoogte van 38mm in de kleur roodbruin. Over het algemeen hebben deze roosters een levertijd van 12-14 weken.

Slip Grip vlakke platen

Vlakke platen zijn verkrijgbaar in twee verschillende diktes en groftes van de toplaag, de Heavy Duty uitvoering en de Budget uitvoering. Veelal gebruikt in combinatie met de Traptreden. Ze worden gemonteerd met speciale lijmkit en schroeven. Flexibele platen zijn leverbaar in de kleuren Zwart, Wit en Geel.

  

Rung Grip

Speciaal ontwikkeld om over de laddersport te worden gemonteerd van een traditionele stalen ladder. Biedt extra grip op de laddersport en verhoogt zo de veiligheid voor de gebruiker. Wordt gemonteerd met een speciale lijmkit die de ruimtes opvult tussen de laddersport en de Rung Grip en zo de twee materialen aan elkaar verlijmd.  Alleen leverbaar in de speciale Gele Veiligheidskleur.

Hand Rail

Dit is een modulair leuningsysteem, ideaal voor vele toepassingen. Opgebouwd uit een verzinkt stalen buis met een zacht aanvoelende PVC mantel. De verschillende verkrijgbare componenten maken het mogelijk om de leuning naar de eisen van de gebruiker aan te passen. De PVC mantel zorgt er eveneens voor dat in winter omstandigheden de leuning niet koud aanvoelt zoals bij metalen leuningen het geval is. Leverbaar in twee kleuren geel en grijs.

Deck Grip Strips

Een eenvoudige en snelle oplossing om uitglijden te voorkomen wat vaak het probleem is met standaard dekplanken en vlonderplanken. Wordt compleet geleverd met elektrolytisch verzinkte houtschroeven (RVS optioneel) voor de juiste manier van monteren. De strips zijn voorzien van voorgeboorde schroefgaten om zo beschadiging tijdens het monteren te voorkomen en zorgt eveneens voor een kortere montagetijd. De strips kunnen eventueel ook zonder boorgaten worden geleverd (wanneer ze bijvoorbeeld verlijmd moeten worden). Dit geeft alleen een langere levertijd. Verkrijgbare kleuren zijn Zwart, Steenkleur en Geel.

Deck Grip Max

De meest hoogwaardige oplossing voor vlonder problemen. Het alternatief voor houten vlonder dekplanken. Sterker dan hout in dezelfde dikte. Kan worden geplaatst zonder ondersteuning met een maximale overspanning van 1350mm. Met Deck Grip Max profielen wordt een extreem laag potentieel slipgevaar bereikt. Standaard kleur is Bruin.

Duraline

Een revolutionair nieuw lijnmarkering product, welke een permanente oplossing is voor bedrijven die behoeft hebben aan duidelijk en slijtvaste vloermarkering. Gemaakt van gepultudeerd fiberglas profiel geeft het product een grote sterkte, lange levensduur en extreme slijtvastheid. Beide zijkanten van de strip hebben een afgeschuinde kant om zo het risico op struikelen te ondervangen. Verkrijgbaar in de kleuren Wit en Geel.

Edge Grip

Ontwikkeld als een kosten effectieve, langdurige oplossing  die voldoet aan de bouwvoorschriften zeker wat betreft zichtbaarheid voor slechtzienden. Kan eenvoudig worden gemonteerd op bijna iedere trap zonder struikelgevaar te veroorzaken. Volgt de bouwvoorschriften (55x55mm) en is ook verkrijgbaar in 70x30mm. Twee soorten topafwerking Grof en Fijn grit behoren tot de mogelijkheden. Verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Wit en Geel.

  

Edge Grip Alu

Is een aluminium profiel ontworpen voor toepassingen in gebouwen waar esthetische eigenschappen zeer belangrijk zijn. Een 55mm DDA overeenkomende trapneus. Kleuren Zwart met gele neus en Zwart met witte neus.

Edge Grip Safety Glow

Is gefabriceerd gebruikmakende van fotoluminescerende resins. Deze resins laten een fotoluminescerende gloed achter bij plots invallende duisternis. Hierdoor ontstaat er een uitstekende opstapveiligheid. Licht op gedurende 8 uur. Verkrijgbaar in de kleuren Wit en Geel.

Slip Grip Precision Aluminium Stair Tread Covers & Extreme Core Stair Tread Covers

Is een aluminium profiel ontworpen voor toepassingen binnen in gebouwen waar het uiterlijk van de trede van belang is. Voorzien van 55mm zichtbare neus. Kleuren zijn zwart met gele of witte neus. De Extreme Core is speciaal ontwikkeld voor de meest zwaar belopen omgevingen en biedt een hoge mate van antislip veiligheid.

  

Slip Grip Stair Tread Cover HD & Stair Tread Cover Budget

Deze producten zorgen voor een volledige afdekking van de gehele traptrede. Voor het snel en eenvoudig opknappen van een trap. Wordt geleverd als een kant en klaar product en kan dus direct belopen worden. De Slip Grip Stair Tread Cover kan in combinatie gebruikt worden met de Slip Grip Flat Sheet. 

  

Slip Grip Riser Plates

De toevoeging van de Riser Plates aan de Stair Tread Covers betekent zowel de optrede als aantrede volledig afgedekt kunnen worden wat een visueel zeer fraai geheel oplevert. De Riser Platers zijn te combineren met all soorten Stair Treads.

Speed Bump Verkeersdrempels

Verkeersdrempels om te helpen met snelheidsbeperkingen. Zijn geproduceerd uit 100% hergebruikt Heavy Duty PVC. De contrasterende kleuren en de katoog reflectoren maken de Speed Bump goed zichtbaar in het donker en bij slecht weer.

Rust Converter

Een kwalitatief hoogwaardig product gebaseerd op de laatste technologie op het gebied van roestbestrijding op ijzer en staal. Het roestproces wordt gegarandeerd gestopt. Wordt geleverd in 10 en 20 liter kannen. Is op waterbasis dus bevat het geen oplosmiddel. Geen schadelijke ingrediënten, niet brandbaar, zeer tixotropisch en een hoge dekking per liter. Biedt na uitharding een zeer goede hechting om te overschilderen.

LED Schijnwerpers

Een productlijn met LED schijnwerpers voor diversen toepassingen. Lichtopbrengst al tot meer dan 128.000 lumen. Bescherming IP65. Voltage 220/240 50/60Hz.

LED buisarmaturen

De LED buisvormige armaturen zijn een goed alternatief voor de TL buisarmaturen. Laag energieverbruik niet meer wisselen van lichtbronnen en een lange levensduur. De armaturen zijn IP68 waterdicht wat ze uitermate geschikt maakt voor gebruik aan dek van zeegaande schepen. Vooral in de nauwere ruimten van het gangboord komen deze armaturen goed van pas.

Absorbents OLIE VERVUILING ABSORPTIE producten

Diversen soorten (Oil Only) olie absorptie producten, speciale chemicaliën absorptie producten en SOPEP olie spill kits. De Spill Kits zijn gevuld volgens de geldende richtlijnen van de IMO-OPA-MARPOL en US-Coast Guard. Eveneens is het mogelijk om een kit samen te stellen naar uw eigen wensen.

Poetslappen en handdoek papier

Een compleet aan bod in Tricot Poetslappen, papieren producten en hygiëne producten. Vele soorten industriepapier, handdoekpapier en handreinigers. Grote voorraad dus veel direct leverbaar.

Swiss Solutions Coatings

Vele soorten coatings zijn leverbaar zoals AC Coatings, ZFF Coatings, Primers, Ballast Tank Coatings etc.

Big Bags en Container Bags

Standaard big bags, bovenzijde open en bovenzijde afsluitbaar in verschillende tonnages en afmetingen en allen voorzien van een label met benodigde informatie. Container bags  met of zonder liner. Voor het veilig opslaan en vervoeren van grondstoffen en afvalproducten.

Swiss Solutions Oil Spill Kits

RMN en klant specifieke Oil Spill Kits RMN heeft van één van de klanten de opdracht ontvangen om buiten de standaard … Read more

NIEUW LED BUISARMATUUR IP68

TE-SWISS LED TUBE-68 Zeer efficiënt en duurzaam IP68 slagvast IK10 LED buisarmatuur. Laag energieverbruik, niet meer lampen vervangen, waterdicht IP68 en … Read more

Swiss Solutions Olie Spill Kits volgens MARPOL & USCG

Swiss Solutions SOPEP Olie Spill Kits MARPOL IMO O.P.A. USCG  Swiss Solutions voor een beter milieu Al de datasheets van … Read more

Swiss Solutions Hand Rail System

Aannemer GD REPAIR Barendrecht heeft een complete Swiss Solutions Hand Rail System voor veiligheid rond een recycling machine in de nieuwe fabriekshal van het … Read more

Groot Onderhoud Hartelbrug

Swiss Solutions Kunststof Roosters met een ingebedde Antislip laag voor de Hartelbrug. Rijkswaterstaat heeft in 2013 groot onderhoud uitgevoerd aan … Read more

Swiss Solutions DeckGrip Strips Project

Ordina, de grootste onafhankelijke dienstverlener op het gebied van consulting, solutions en ICT in de Benelux heeft gekozen voor de … Read more