Scangrip

SCANGRIP Innovatieve LED werkverlichting uit Denemarken SCANGRIP NEDERLAND

SCANGRIP is Europa’s leidende leverancier in duurzame en functionele LED werkverlichting voor de professionele gebruiker. De producten hebben een uniek ontwerp wat is geïnspireerd door het concept van Danish Design en ontwikkelen zo nieuwe producten die nog niet eerder zijn getoond. SCANGRIP is een zogenaamde first-mover welke altijd twee stappen vooruit loopt wanneer het komt op ontwikkeling en innovaties in LED werkverlichting. SCANGRIP fabriceert als sinds 1906 zeer hoge kwaliteit handgereedschappen voor de industriële en automotive sector.

RMN biedt het complete aanbod aan SCANGRIP LED werkverlichting. Het aanbod bevat schijnwerpers, handlampen, zaklampen, lijnlampen, inspectielampen en de daarbij behorende accessoires.

SCANGRIP EX PROOF werkverlichting >

Een speciaal onderdeel is de SCANGRIP EX – PROOF LED werkverlichting. Gecertificeerd voor gebruik in EX Zone 1 & 2 voor GAS en EX Zone 21 & 22 voor STOF. Deze EX-PROOF productlijn omvat LED Werklampen, handzame zaklampen en een hoofdlamp met bewegingsmelder voor het aan/uit schakelen. Het geheel wordt compleet gemaakt met de EX-Accessoires. De SCANGRIP EX Serie is duidelijk te herkennen aan de aan de gele veiligheidskleur.

SCANGRIP NOVA & NOVA-R werklampen >

Extreem krachtige verlichting tot wel 12.000 lumen. Het licht is dimbaar in 5 stappen. De oplaadbare modellen hebben een display aan de achterzijde waarop de batterij capaciteit en de resterende gebruikstijd af te lezen is. Nieuw ontwikkelde beugel voor het direct plaatsen op het SCANGRIP 3-poot statief gebruik makende van de snelkoppeling. Optioneel leverbaar zijn een magnetische wandbeugel en een steigerbuis beugel.

SCANGRIP NOVA SPS LED Werklampen > 

De krachtigste en sterkste werklamp op de markt met het nieuwe ontwikkelde SPS batterijsysteem van Scangrip biedt een extreme hoge lichtopbrengst en een uitmuntende flexibiliteit. Verkrijgbaar in lampen vanaf 4.000 lumen tot wel 10.000 lumen.

SCANGRIP NOVA CONNECT Werklampen >

Serie van hoog efficiënte LED werklampen te gebruiken in combinatie met het 18V CAS batterij systeem of in combinatie met de nieuwe SCANGRIP CONNECTOR SYSTEEM adapters voor gebruik van ander gereedschap merk 18V batterijen.

SCANGRIP VEGA Schijnwerpers 

Een compleet nieuwe lijn van 3 hoge kwaliteit schijnwerpers die een enorm krachtige lichtopbrengst bieden tegen een zeer attractieve prijsstelling. Krachtig diffuus licht, niet verblindend met een zeer brede lichtbundel zodat een groot werkoppervlak wordt verlicht. Behuizing gemaakt van duurzaam kunststof dat zeer schokbestendig is. Oplaadbare uitvoering met het DUAL SYSTEM. Voor zowel binnen- als buitengebruik (IP54). Geen brandgevaar, omdat de LED’s geen warmte produceren zoals halogeen schijnwerpers dit wel doen. Dit maakt het dus de ultieme werklamp als vervanging van halogeen. Direct te bevestigen op het SCANGRIP 3-poot statief gebruik makende van de snelkoppeling. Optioneel leverbaar een magnetische wandhouder en een steigerbuis beugel.

SCANGRIP STAR weklamp en schijnwerper in één >  

STAR is de missende schakel tussen een werklamp en een schijnwerper. Het is een nieuwe multifunctionele werklamp met dit alles in zich!! Extreem krachtige verlichting tot wel 1.000 lumen. Oplaadbaar met een batterijduur tot wel 5 uur. Waterbestendig IP65. Ergonomisch design voor een comfortabele en stevige grip. Flexibel handvat voor multifunctioneel positioneren in ieder toepassing. Een in het handvat ingebouwde sterke magneet zodat de lamp op ieder magnetisch oppervlak geplaatst kan worden. Direct te plaatsen op het SCANGRIP 3-poot statief gebruik makende van de snelkoppeling. Duurzame kunststof behuizing welke schokbestendig is. Voorzien van een ingebouwde power bank.

SCANGRIP LED inspectielampen SLIM serie > 

Een flexibele oplaadbare 3-in-1 lamp met een extreem grote lichtopbrengst. De lamp is volledig opvouwbaar en de kop is zwenkbaar. De ingebouwde sterke magneet en uittrekbare haak geeft extra flexibiliteit aan de gebruiker, De doorsnede van de kop is slechts 9mm waardoor de lamp zeer slecht bereikbare plaatsen kan verlichten.

SCANGRIP MAG LED werklampen > 

Werklamp en inspectielamp in één model. De nieuwe generatie MAG lampen met een compleet nieuw design en twee keer zoveel lichtopbrengst dan het vorige model. Drie ingebouwde krachtige magneten en twee uittrekbare haken zorgen voor diversen mogelijkheden om de lamp te plaatsen en goed te positioneren, zodat beide handen vrij kunnen blijven tijdens de werkzaamheden. De 180 graden draaibare kop zorgt voor extra mogelijkheden.

SCANGRIP FLEX2 + MAG PEN2 + MAG PEN3  >

Een drietal zeer compacte oplaadbare inspectie- en werklampen met tal van mogelijkheden. Hoge lichtopbrengst en lange batterij gebruiksduur. Past eenvoudig in de kleding of een gereedschapkist zodat er altijd een lamp binnen bereik is.

SCANGRIP STARLINE >  

Een 230V LED inspectielamp. Het ultieme alternatief op een conventionele TL inspectielamp of een korfmodel looplamp. Krachtige 9x SMD LEDs geven 400 lux @0.5m en 300 lumen. Voorzien van 5 meter kabel met een Europese steker. De uittrekbare haak geeft extra flexibiliteit op de werkvloer.

SCANGRIP UNIFORM LED werklampen  >

Oplaadbare werklampen met een zeer krachtige  COB LED en een high power spot LED. Duurzaam en voorzien van een IP65 bescherming kan de  lamp gebruikt worden in natte en vieze omstandigheden. Een slim laadstation met de mogelijkheid om deze aan de wand in de werkplaats te monteren. Ook leverbaar als SCANGRIP MINIFORM welke als zak-model is ontwikkeld , extreem dun slechts 13mm. In dezelfde serie is er de SCANGRIP UV-FORM voorzien van een 1.5W krachtige UV-lichtbron in de kop van de lamp. Dit is de meest krachtige UV inspectielamp momenteel op de markt. Wordt gebruikt voor het detecteren van lekkages in Air Conditioners, koel- en vries systemen etc.

SCANGRIP LED Hoofdlampen > 

Innovatieve hoofdlampen met I-VIEW brede lichtbundel en sensor techniek om aanrakingsvrij de lamp aan/uit te schakelen.  NIEUW ScanGrip NIGHT VIEW met sensor mode.

SCANGRIP LED Zaklantaarns  >  

De FLASH R een compleet aanbod in handzame solide en zeer krachtige oplaadbare zaklantaarns.

Terug naar hoofdstuk Zaklampen <

SCANGRIP Denemarken

NIEUW RMN Distributie van SCANGRIP LED werklampen voor scheepvaart en offshore SCANGRIP Innovatieve LED werkverlichting uit Denemarken SCANGRIP NEDERLAND SCANGRIP … Lees verder