TEPEx

TEP Ex fabrikant van explosieveilige elektrische apparatuur.

Door voortdurende ontwikkeling van nieuwe producten en markten, modernisering van technologie en investeringen in medewerkers en organisatie van het bedrijf, zet het bedrijf de traditie van meer dan 60 jaar ervaring in deze industrie voort. De producten zijn bedoeld voor gebruik in potentieel explosieve atmosferen van gassen, dampen en stof in industrieën zoals raffinaderijen, offshore installaties, petrochemische industrie, chemische industrie, farmaceutische industrie, voedselverwerking, scheepsbouw en mijnbouw.

Alle apparatuur geïnstalleerd in explosiegevaarlijke gebieden moet de openbare veiligheid waarborgen. Om deze reden mogen deze materialen alleen worden geleverd door bedrijven die in staat zijn om het relevante productcertificaat van overeenstemming met internationale normeringen bij te voegen.

Dit certificaat, afgegeven door bevoegde en door de overheid geautoriseerde laboratoria samen met een testrapport, bewijst dat het product volkomen veilig is en geschikt voor installatie in de betreffende fabriek of installatie.

In overeenstemming met de nationale regelgeving zijn alle TEP Ex-producten en -systemen voor kwaliteitszekerheid gecertificeerd door een geautoriseerde certificeringsinstantie volgens de ATEX-richtlijn 2014/34 / EU.

TEP Ex heeft eveneens de certificaten behaald voor de douane-unie gevormd door de Republiek Armenië, de Republiek Wit-Rusland, de Republiek Kazachstan, de Kirgizische Republiek en de Russische Federatie. TR CU-conformiteitscertificaat (EAC-certificaat) is een verplicht document dat bij de douane-instantie moet worden ingediend voor invoer in het grondgebied van de douane-unie. Alle bestaande nationale conformiteitscertificaten van Rusland (GOST R), Wit-Rusland (STB) en Kazachstan (GOST K) zijn na 15 maart 2015 ongeldig geworden.

Het productieproces wordt uitgevoerd volgens de hoge normen van ISO 9001 (Quality Assurance System) en ISO 14001 (Environmental Management System), waardoor producten van hoge kwaliteit worden gegarandeerd met constante zorg voor het milieu.

Gebaseerd op TEP Ex haar lange geschiedenis in het produceren van explosieveilige elektrische apparatuur van de hoogste kwaliteit, is TEP Ex klaar om aan elke vraag of specifieke eis van hun klanten te voldoen.
Als u aanvullende informatie nodig heeft over deze producten of het bedrijf TEP Ex, beantwoorden wij uw vragen graag met de professionele aanpak van ons team.

Het productassortiment bestaat uit de volgende productgroepen:

     

     

     

TEPEx gids voor explosie bescherming