Denfoil Maritime

RMN is de officiële Distributeur van Denfoil Safety Signs voor Nederland, België en Luxemburg.

Nordic Denfoil is de leidende fabrikant van veiligheidspictogrammen voor de maritime en offshore industrie in Noord Europa. Het bedrijf is onderdeel van een internationale drukkerij groep die zich heeft ingericht als een leidende leverancier in een zeer divers aanbod van pictogrammen en logo’s, bijvoorbeeld is er de laatste jaren een enorme uitbereiding naar de windmolen industrie en andere aan land en offshore gebaseerde bedrijven. Het Denfoil merk is zeer bekend om zijn hoge kwaliteit fotoluminescerende veiligheidsproducten en het bedrijf is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe methodes in de productie en het testen van nieuwe materialen om de zijn standaard in de fotoluminescerende markt te verhogen. Denfoil fotoluminescerende zelfklevende signs worden met een speciale techniek geprint op de hoogste kwaliteit 3M folie om een betere zichtbaarheid, levensduur en veiligheid te waarborgen.

Het Denfoil assortiment is wereldwijd verkrijgbaar via een netwerk van officiële Denfoil distributeurs en zakenpartners. Geen aanvraag is te klein of te groot om deze met de juiste service aan onze klanten te leveren.

Als officiële distributeur van Denfoil heeft RMN een grote hoeveelheid zelfklevende fotoluminescerende signs, veiligheid- en trainingsposters, pijpmarkering tapes, vloermarkering tapes en zelfklevende anti-slip tapes op voorraad om zo direct aan de vraag te kunnen voldoen.

Download de Denfoil Maritime Catalogue

Marine Signs

Denfoil Custom made signs

Denfoil produceerd op aanvraag veel speciaal gemaakte signs. Wij zijn in staat om U met een zeer korte levertijd signs aan te leveren volgens uw eigen ontwerp of met uw eigen logo. Verkrijgbaar op zelfklevend materiaal, hoogwaardig kunststof en aluminium dibond.

Bord langzaam

 

Denfoil Specials

Speciale Denfoil OFFSHORE SIGNS. Verkrijgbaar in standaard- en in fotoluminescerende uitvoering direct geprint op hoge kwaliteit aluminium dibond paneel.

IMPA logo Repair Management Nederland

Denfoil IMO Catalogus 2016

RMN Denfoil Maritime IMO / Safety Signs Catalogus 2016 De nieuwe 2016 catalogus is nu verkrijgbaar. De signs voldoen aan … Read more

Safety Signs

RMN Safety Signs verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen (tot wat technisch mogelijk is) en materialen. Eveneens leveren we energiezuinige LED verlichte … Read more

Denfoil Maritime Offshore Signs

Denfoil biedt een compleet aanbod aan Offshore Signs. Al deze signs worden gefabriceerd volgens de specificaties van de klant. De … Read more