Swiss Edge Grip Antislip GRP Trapneuzen

Swiss Solutions trappen veiligheid met Edge Grip antislip trapneuzen

Edge Grip trapneuzen ontwikkeld om veiligere trappen te creëren. Edge Grip trapneuzen zijn leverbaar in 55x55mm en 70x30mm.

Edge Grip Heavy Duty Anti Slip GRP trapneuzen hebben een lange levensduur en zijn gemaakt van zeer duurzaam fiberglas (GRP) met een hoogwaardig resin. Er zijn twee gradaties in korrel grofheid leverbaar, voor binnen- en butengebruik.

Snel en eenvoudig te installeren. Aan te brengen met een lijm-kit en schroefverbinding of eenvoudig met een hoge structuur lijm-kit. Keuze in kleuren en lengtes. Kunnen ter plaatse eenvoudig worden ingekort naar de gewenste lengte. Eveneens leverbaar in photoluminescerende uitvoering. Voor toepassingen waar een meer esthetische uitvoering gewenst is bieden we de mogelijkheid in aluminium trapneuzen met een antislip GRP inlegstuk in verschillende kleuren.

De Heavy Duty serie is ontworpen voor een levensduur van 10 jaar. Onze Edge Grip HD trapneuzen zijn voorzien van een unieke ExtremeCore Keramische Grit korrel welke een hardheid meet van 9 op de MOHs hardheidschaal (diamant = 10), wat inhoud dat ze twee keer zo duurzaam zijn dan standaard kwarts trapneuzen.

Voor gebruik in minder veeleisende omgevingen is er de trapneus uit de BUDGET serie met een ontworpen levensduur van 5 jaar.

Speciaal voor omgevingen met weinig licht in de nachtelijke uren bieden we de Edge Grip Safety Glow Trapneuzen en voor plaatsen waar hogere eisen aan de uitstraling zijn is er de speciale Edge Grip aluminium leverbaar.