Scangrip LED Hoofdlampen

SCANGRIP LED HOOFDLAMPEN voor de professionals

Met de unieke WIDE VIEW verlichten de SCANGRIP hoofdlampen de volledige werkplek. De lampen zijn oplaadbaar, eenvoudig te bedienen, hebben een lange accuduur en sommige zijn voorzien van een Sensor Modus met aanraakvrije aan/uit schakelaar wat nog meer vrijheid van de gebruiker betekend.

 De Wide View verlicht de gehele werkplek

De Scangrip I-VIEW LED Hoofdlamp met aanraakvrije sensor is uitgevoerd met de nieuwste accu technologie voor een extra lange accuduur. Wanneer de lamp in de Sensor Mode I-VIEW is geschakeld is deze eenvoudig aan en uit te schakelen door met de hand voor de sensor langs te gaan. Dit kan zelfs met een dikke handschoen. Op deze manier heeft de gebruiker extra vrijheid en blijft de lamp gevrijwaard van olie, vet en andere vervuiling.

Scangrip Artikel nummer 03.5026  RMN Artikel nummer 90SCAN035026

  

De Scangrip ZONE LED Hoofdlamp biedt hetzelfde brede lichtbeeld als de I-VIEW. Het enige verschil is dat deze lamp geen Sensor schakeling heeft. Een groot voordeel van deze lamp is dat deze extreem laag van gewicht is, slechts 84 gram.

Scangrip Artikel nummer 03.5426  RMN Artikel nummer 90SCAN035426

  

De Scangrip NIGHT VIEW LED Hoofdlamp is een speciale lamp waar de gebruiker kan kiezen tussen wit en rood licht. Het rode licht is bedoeld voor werken in het donker en biedt licht zonder de netvliezen te overbelichten, terwijl de ogen tegelijkertijd worden aangepast aan het donker. Het rode licht bekend van militaire functies is ideaal om in de civiele sector bijvoorbeeld op de brug van een schip en offshore te gebruiken. Het nachtzicht blijft dan behouden en er kan tegelijkertijd met goed licht aan de bedieningspanelen gewerkt worden. De NIGHT VIEW is uitgevoerd met de bekende SCANGRIP Sensor Mode. De lamp is oplaadbaar en is voorzien van de nieuwste COB LED technologie.

Scangrip Artikel nummer 03.5438  RMN Artikel nummer 90SCAN035438

  

                       

De Scangrip EX-VIEW LED Hoofdlamp is een oplaadbare lamp voor gebruik in ATEX omgevingen voor gebruik in Zone 1-2. De lamp is eveneens uitgevoerd met de SCANGRIP Sensor Mode en is verbazingwekkend laag van gewicht in vergelijking met andere ATEX hoofdlampen in de markt. Het gewicht is slechts 185 gram. De lamp heeft een dubbele functie spot en flood (Wide View).  Als extra kan de lamp eenvoudig van de hoofdband worden los genomen en worden gebruikt als hand(inspectie)lamp of door de ingebouwde krachtige magneet op een magnetische ondergrond worden geplaatst.

Scangrip Artikel nummer 03.5606  RMN Artikel nummer 90SCAN035606