Prismalence of Sweden

Prismalence of Sweden Slimme Verlichtingsoplossingen

De ultieme LED Schijnwerpers voor Marine omgevingen

Prismalence heeft patent op het optische systeem van de prismatische lenzen. Met een goede planning bieden deze rechthoekige lichtbundels meer mogelijkheden om het te verlichten oppervlak te bedekken in vergelijking met de traditionele ronde lichtbundels. Onze gesloten systemen geven minimaal strooilicht en hoge energiebesparingen. Omdat de lenzen eenvoudig kunnen worden vervangen, is het systeem ook uiterst flexibel.

RMN zorgt voor de distributie van de LED floodlights in de Marine & Offshore voor Prismalence NL.

Prismalence Stella LED i 300W

Een water en schok bestendige LED armatuur voor heavy duty toepassingen. De behuizing is geproduceerd uit een speciale hoog zuivere aluminium legering welke is voorzien van een poeder coating. Voorzien van een ingebouwde lens bescherming. Meerdere rechthoekige lichtbeelden via het gepatenteerde prismatische lens systeem.  Extra lage schittering /verblinding / lichtvervuiling (volgens de EU Night Sky Directive). Voorzien van een Heavy Duty bevestigingsbeugel. Een intelligent licht controle (dimmen etc.) systeem als een optie (DALI of 1-10V). LED plaat en voorschakelapparaat zijn eenvoudig vervangbaar (de lamp gebruikt 2 ballasten, zodat bij eventueel falen van één de lamp voor 50% blijft branden). Zeer geschikt voor corrosieve omgevingen en marine omgevingen.

Toepassingsgebieden
STS kranen in alle afmetingen. Te gebruiken bij STS retrofit (vervanger voor 1000W HID 1 op 1). Grotere RTG’s en RMG’s. Hoge-masten (12m-50m), Floodlights en Sport verlichting.

Kleur temperatuur: 4 000/5 000º K

Verkrijgbare lens optieken:  
-13 (15°x30° rechthoekig)
-69M (60°x90° Mast a-symmetrisch)
-692 (60°x92° rechthoekig)
-110R (110° rond)
-314 (35°x140° rechthoekig)

Prismalence Stella Mini LED 160W & 110W & 60W Schijnwerpers

Een water en schok bestendige LED armatuur voor heavy duty toepassingen. De behuizing is geproduceerd uit een speciale hoog zuivere aluminium legering welke is voorzien van een poeder coating. Voorzien van een ingebouwde lens bescherming. Meerdere rechthoekige lichtbeelden via het gepatenteerde prismatische lens systeem.  Extra lage schittering /verblinding / lichtvervuiling (volgens de EU Night Sky Directive). Voorzien van een Heavy Duty bevestigingsbeugel. Veiligheidsketting optioneel. Komt overeen met de nieuwe strikte EMI regelgeving.  Interfereert niet met WiFi of elektronica. Zeer bruikbaar voor corrosieve omgevingen, marine en mijnbouw. Optioneel verkrijgbaar met een kunststof lensafdekking voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie.

Levensduur LED 100.000 + uur L80, TM21

Toepassingsgebrieden
RTG kranen, mobiele masten, masten tot een hoogte van 24m, magazijnen en werkplaatsen tot een hoogte van 24m, mijnbouw toepassingen (Ex Zone 22), heavy equipment, constructie omgevingen, algemene verlichting en moeilijke omstandigheden. Optioneel plastic lens afdekking: In voedsel laadgebieden (zoals graan) en boven voedingsmiddelen vaten.

Kleur temperatuur: 4 000/5 000º K

Verkrijgbare lens optieken:  
-13 (15°x30° rechthoekig)
-36 (30°x60°)
-69 (60°x90°)
-314 (35°x140°)
-410 (40°x110°)

Prismalence Sigma I LED Schijnwerpers

Water en schokbestendige LED schijnwerpers voor gebruik in natte, koude en corrosieve omgevingen. Behuizing gemaakt van een hoog zuivere kwaliteit aluminium voorzien van een poedercoating. Uitgevoerd met een koude en trillingbestendige stalen ophangbeugel. Een veiligheidsketting kan optioneel besteld worden. Ook leverbaar in dimbare uitvoering (0-10V) Dali protocol. Een Ø60mm mastaansluiting behoort tot de mogelijkheden.  Voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie kan het armatuur worden geleverd met een kunststof afdekking. Alle bevestigingsmaterialen zijn zuurbestendig. Verbindingskabel tussen ballast en lamp heeft een metalen bescherming en kabel wartels zijn eveneens van metaal. Indien noodzakelijk kan de zowel de LED module als de ballast eenvoudig worden vervangen. De armaturen zijn uitermate geschikt voor marine omgevingen en worden vooral veel gebruikt voor havenkranen en haventerreinen. Het armatuur is volledig beschermt tegen zand en UV.

Toepassingsgebieden:

Grote hallen, zware industrie, voedselproductie, chemische industrie, container kranen, mobiele kranen, mijnbouw en  op hoge masten voor terreinverlichting.
Deze armaturen kunnen worden toegepast vanaf een hoogte van 4 meter tot 70 meter en kunnen worden uitgevoerd met verschillende lenzen, zodat altijd het juiste lichtbeeld wordt bereikt.