Swiss Slip Grip Flat Sheet

Swiss Solutions Slip Grip Flat Sheet. Voor een significante anti-slip is er de Slip Grip Flat Sheet. He product wordt geproduceerd in een maximale afmeting van 2400x1200mm en verzorgt een betrouwbaar loopoppervlak voor looppaden, industrievloeren, doorgangen, loopboorden, hellingen etc. Zelfs in regenachtige omstandigheden of op de vloer gemorste olie is het slipgevaar voor de gebruiker tot een minimum gereduceerd. Gebruik makende van een uitgekiende combinatie van siliconen en carbon grit absorbeert de plaat zeer goed energie wat het zeer geschikt maakt voor gebruik in zwaar belopen omgevingen. Het product is bestand tegen een brede range van chemicaliën wat het zeer bruikbaar maakt voor industriële toepassingen. Het kan eenvoudig geïnstalleerd worden op praktisch iedere ondergrond, zoals beton, staal, hout etc.

Slip Grip Flat Sheet wordt veelal gebruikt in combinatie met Slip Grip Stair Tread om zo een totaal gebied te kunnen bedekken in trappenhuizen en loopgebieden. Leverbaar in dezelfde kleuren als de Slip Grip Stair Tread, zwart, geel en steenkleur verzekert dit een esthetisch verantwoord geheel.

Er zijn 2 verschillende soorten Flat Sheets, de Heavy Duty waarbij de stroefheid door gebruik te maken van een sterke en grove anti-slip korrel zeer hoog is en de Budget plaat waarbij de stroefheid iets minder is, omdat er gebruik gemaakt wordt van een wat minder grove en duurzame korrel. De Heavy Duty platen zijn ook dikker dan de Budget platen en zijn dus geschikter voor zwaardere en frequentere belasting. Standaard bieden wij dus altijd de Heavy Duty Flat Sheets aan.

Voordelen zijn:

* Anti-slip oppervlak

* Duurzaam en slijtvast

* Kan over bijna iedere ondergrond geplaatst worden

* Keuze in kleuren

* Keuze in afmetingen

* Eenvoudig te reinigen, lage onderhoudskosten

Ga naar artikelnummers, afmetingen en kleuren