Techned Benelux

Sinds 2009 is Repair Management Nederland  de distributeur voor TECHNOR / TECHNED, voornamelijk voor de sectoren scheepvaart en offshore. In december 2013 heeft TECHNOR BENELUX een naamswijziging ondergaan naar TECHNED BENELUX om zich meer te onderscheiden. TECHNED is een compleet onafhankelijke onderneming welke zich concentreert op ontwikkeling, productie en marketing van hoogwaardige onderhoudsvrije verlichtingsproducten en Ex bedieningskasten.

De hoofddoelgroepen van TECHNED bevinden zich binnen de olie & Gas en Petrochemische Industrie. De producten zorgen voor een veilige doorvoer van elektrische signalen en stroom in een potentieel explosieve atmosfeer. Industrieën die worden behandeld zijn onder andere instrumentenbouwers, elektromechanische bedrijven, bedrijven met brandgevaarlijke stoffen e.d.. Producten voor gebruik in een explosieve atmosfeer moeten voldoen aan de eisen van de Europese Standaards (ATEX normering) en elke individueel component van het systeem moet gecertificeerd zijn in overeenstemming met de specifieke Ex-certificering richtlijnen.

Techned TNAML 80.000 uur 10 jaar onderhoudsvrije TL armaturen IP68

De TNAML is verkrijgbaar in ATEX en NON-ATEX met of zonder noodverlichting functie. Deze armaturen zijn leverbaar in 2×18 Watt, 2×36 Watt en 2×58 Watt. Deze armaturen zijn compleet waterdicht IP68. Volledig onderhoudsvrij en verzegeld voor de totale levensduur.  Speciaal voor montage aan boord van schepen in zoutwater condities moet er een anti-corrosieset worden mee besteld.
Technor Maintenance Free Fluo Fixture TNAML 2x18W IP68

Techned TNAML LED >100.000 uur levensduur, onderhoudsvrij armatuur.

Het unieke TNAML TL IP68 armatuur is nu ook leverbaar in LED. Het armatuur biedt een hoge lichtopbrengst >130 Lm/W. Het principe is gelijk aan de TNAML TL fit and forget. Ook leverbaar in de diverse ATEX uitvoeringen. Speciaal voor montage aan boord van schepen in zoutwater condities moet er een anti-corrosieset worden mee besteld.

Techned ATEX kabelwartels

6 verschillende soorten ATEX kabelwartels voor een breed toepassingsgebied van kabel diameters.

 Techned Ex obstructie verlichting met LED lichtbron

Nieuw is een compleet aanbod aan Techned obstructie verlichting armaturen. Deze zijn voorzien van een LED lichtbron.
techned-miol-ab-ac_1

Techned RVDL LED Schijnwerper

Ontwikkeld volgens het 8 jaar gegarandeerde onderhoudsvrije “sealed for life” concept. Eerst verkrijgbaar in de Industriële NON-ATEX verie en binnenkort ook in de ATEX versie voor zone 1. De speciale ontwikkelde lenzen zorgen voor een uitstekend lichtbeeld. Een hoge lichtopbrengst bij een laag energieverbruik voor een lage “cost of ownership” gedurende de levensduur van het armatuur.

 Techned MAG serie

Een  80.000 uur onderhoudsvrij – 10 jaar gegarandeerd  Industrieel straatverlichting armatuur .
De Mag-serie is een lijn met speciale straatverlichting armaturen met een gegarandeerde lange levensduur (onderhoudsvrij) voor een breed toepassingsgebied.
Optioneel leverbaar in Zone 2 uitvoering.
 Techned MAG Series HQI

Scame Electrical Solutions

Een complete lijn met ATEX producten zoals, stekers, kabeldozen, schakelaars, wandcontactdozen met schakelaar, isolators, noodschakelaars etc. voor Gas en Stof omgevingen.
02te591pem2002-scame-switch-disconnector

Helideck schijnwerpers

ATEX helikopterdek schijnwerper  EX de IIC T5, Group II Category 2G Zones: 1 & 2.
techned_tb-amg-hfl-helideck-floodlight-front-view

Techned Ex-d Elektrokasten

Techned Ex-D elektrokasten. Verkrijgbaar in Aluminium legering: koper vrij (<0,1%), Roestvaststaal 316L of gelaste staalplaat allen in IP66 en volledig gecertificeerd voor de zones 1, 2, 21, 22.
Techned EJB-series-Exd Enclosures front
Een complete lijn met hoge kwaliteit ATEX Roestvaststalen behuizingen voorzien van siliconen pakkingen.
Techned Stainless Steel Junction Boxes
Italsmea is opgericht in 1969 als “Italiana Impianti Strumentazione Materiali Elettrici Antideflagranti” gespecialiseerd in Explosie Veilige Elektrische Componenten. Italsmea betekent tot de dag van vandaag een complete lijn met producten gecertificeerd in overeenstemming met de European Directive 94-9-CE ATEX New Approach former CENELEC e-generation EN50014, EN50018, EN50019, EN50021. Alle ATEX test certificaten zijn nu verkrijgbaar om de klanten van dienst te kunnen zijn bij het samenstellen van allerlei elektrische installaties.

NIEUW Techned RVDL LED Schijnwerper

Nieuw van Techned de RVDL LED Schijnwerper Eveneens ontwikkeld met het bekende sealed for life concept. Met een 8 jaar operationele … Read more

DOUBLEPOWER LED OP ZEE

Doublepower LED armaturen voor gebruik op zee In toevoeging op ons aanbod van hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor zeegaande schepen en offshore … Read more

RMN 75% energie besparing met LED in magazijn

Magazijn verlichting met doublepower!! AIR LED armaturen  Op dit moment wordt er druk gewerkt aan het vervangen van alle armaturen met … Read more

Doublepower Extreme LED verlichting

DOUBLEPOWER – RMN – TECHNED Samen met onze partner TECHNED bieden we de complete lijn van DOUBLEPOWER Hoog Efficiënte LED … Read more

SapuraKencana – Seadrill and Techned TNAML by RMN

Sapura Ônix RMN, Repair Management Nederland als distributeur voor Techned Benelux heeft een order mogen ontvangen voor het leveren van 80.000 hour onderhoudsvrije Techned … Read more

Technor MAG energiebesparingsproject

Repair Management Nederland, RMN is een project gestart met de unieke Techned 80.000 uur onderhoudsvrije straatlicht armaturen type MAG. Doel … Read more